blank

Quality Assurance

Met behulp van crowd en cloud: pak bugs en performance issues aan met Testbirds’ QA-services

We staan ​​voor professionele crowdtesting

P

Flexibel platform – beschikbaar binnen 24 uur

P

Testers maken gebruik van hun eigen devices (smartphone/tablet/pc etc.)

P

Verificatie van gevonden fouten met Bug Approval

P

Optional: Verification of errors found by BugApproval™

Geautomatiseerd testen met cloudtechnologieën

P

Creëer binnen minuten volledig startklare virtuele machines

P

Diversiteit aan devices, besturingssystemen, browsers en aanvullende software

P

Sterk beveiligde servers in Duitsland

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Veelvoud aan devices maakt kwaliteitswaarborging lastig

Defecte software kan het imago van een bedrijf schaden en leiden tot een verlies van klanten en verkoop. Om kosten te minimaliseren en efficiënt te werk te gaan, is vroegtijdige identificatie van functionaliteitsproblemen belangrijk voor het ontwikkelingsproces.

Fouten komen in veel verschillende vormen voor. Ze hebben vanzelfsprekend een slechte invloed op de gebruikerservaring of belemmeren in het ergste geval het gehele gebruik van de app of website. Met de enorme diversiteit aan smart devices en softwareversies wordt het steeds moeilijker om content juist weer te geven en functionele fouten te vermijden.

Wat kan Testbirds voor je betekenen?

Testbirds biedt twee soorten oplossingen voor kwaliteitswaarborging (quality assurance) aan: crowdtesting en geautomatiseerd testen met cloudtechnologie. Als relatief nieuwe benadering van QA wordt crowdtesting steeds bekender. Daarbij kijken de testers naar fouten vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Deze fouten worden gecategoriseerd op ernst door een ervaren projectmanager. Doordat de testers gebruik maken van hun eigen devices, biedt crowdtesting met Testbirds meer dan 500.000 combinaties van devices en besturingssystemen, met het doel om jouw apps en websites te testen op functionaliteit.

Virtuele machines bieden ook duizenden combinaties van devices, besturingssystemen en browserversies voor handmatige en geautomatiseerde testen. Onze testinfrastructuur als een service is ideaal voor continue inzet of het reproduceren van storingen. Dit gebeurt op individueel geconfigureerde virtuele machines, waarop je ook naar wens software kunt installeren.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

blank

DEVICES/SOFTWARE

Devices: Desktops, tablets en smartphones
Software: Webshop

TESTERS

Aantal: 23 per test, 116 in totaal
Nationaliteit: NL

BUGS

Totaal: 249
Kritiek: 2
Hoge prioriteit: 35
Medium prioriteit: 98
Lage prioriteit: 114

How e-retailer OTTO optimises its webshops through crowdtesting

blank

QUALITY ASSURANCE

Exploratory bugtest

blank

TESTBIRDS EXCLUSIVES

BugAbility™

Otto BV is een van de grootste bedrijven binnen het internationaal actieve Otto Group, een gevestigde retailer met een uitgebreide geschiedenis in thuiswinkelen. OTTO is zeer tevreden met de crowdtesten die Testbirds heeft uitgevoerd. De uitgebreide webshops van de e-retailer komen tot stand in een internationale samenwerking. Door crowdtesting ontving OTTO niet alleen feedback op fouten en problemen, het bedrijf kreeg tevens de positieve bevestiging dat hun online kanalen goed werken voor de klanten in de Nederlandse markt. Voor OTTO een kostenefficiënte testaanpak.

Download OTTO case study

[contact-form-7 id=”28245″ title=”Case-Study-otto-com”]

1und1-testbirds-crowdtesting  ACE Bug test app  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Arvato - Chatbot Testing  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability


chatbot partner  Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  crowdtesting qa partner   game testing partner   crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact