blank

Quality Assurance Add-ons

Combineer onze Quality Assurance-testoplossingen met verschillende add-ons. Deze kunnen apart en flexibel ingezet worden waar jij ze nodig hebt.

Re-Test

Controleer of bugs en defecten gerepareerd zijn

blank

Test, repareer bugs en test opnieuw, kwaliteitswaarborging van software is een meervoudig proces. Vertrouw op de crowd om te beoordelen of bugs, die eerder bij een exploratieve of structured test zijn gevonden, ook daadwerkelijk opgelost zijn. Of gebruik TestChameleon™ om de testcases handmatig of geautomatiseerd te doorlopen om te valideren of de bugs die gemaakt zijn daadwerkelijk niet meer voorkomen.

Bug Approval

Test de systeemafhankelijkheid van bugs

blank

Bugs en defecten die worden gevonden op een Samsung Galaxy S4 met Android 4.4.2 hoeven niet per se op een Google Nexus 6P met Android 6.0 voor te komen. Hetzelfde geldt voor verschillende browser- en desktopversies. Met onze optionele Bug Approval service worden bugs en defecten geverifieerd op alle deelnemende apparaten om de afhankelijkheid van de apparaten of besturingssystemen te controleren. De crowdtester probeert om de bugs te reproduceren op haar of zijn device en rapporteert of de bug op dezelfde manier, op een andere manier of helemaal niet voorkomt. De klant ontvangt een matrix met een overzicht op welke toestellen en besturingssystemen de bug heeft plaatsgevonden.

Bring-Your-Own-Crowd™

Test onder jouw medewerkers of klanten

blank

Bring-Your-Own-Crowd™ is een speciale service voor alle bedrijven die hun eigen consumenten of medewerkers bij de test willen betrekken. Wanneer de software bijvoorbeeld specifieke interne kennis vereist of als het gaat om gevoelige informatie. Jouw eigen testergroep kan flexibel worden gecombineerd met onze crowd. Want, zoals vaak bij testen het geval is, zit het verschil ‘m in de juiste mix.

Meer informatie over BYOC vind je bij Testbirds Exclusives.

VPN en toegangsservices

Onze oplossingen voor een beveiligde toegang op afstand tot jouw testobjecten

blankIs jouw systeem- of staging-omgeving niet direct toegankelijk via het internet? Worden jouw testobjecten gehost op eigen servers als gevolg van interne specificaties en heb je daardoor een versleutelde verbinding met je eigen systeem nodig? Met behulp van virtuele machines van onze cloudtechnologie TestChameleon™, kunnen we je versleutelde verbindingen aanbieden. Dit kan aan zowel jouw bedrijf, ons bedrijf en onze testers door middel van IP Whitelisting of IpsecTunnel. Jij hebt altijd de volledige controle over de toegangsrechten. De configuratie is handig en gemakkelijk in gebruik te nemen via onze API of web interface. Op deze manier kan je het testobject delen met onze crowdtesters terwijl de hosting op jouw eigen servers plaatsvindt. Of je kiest ervoor om gebruik te maken van je eigen virtuele machines via TestChameleon™.

Private Secure Crowd

Wij testen in volledige overeenstemming met de veiligheidsvoorschriften van jouw bedrijf

blankVeiligheid is belangrijk voor Testbirds. Al onze testers moeten onze algemene voorwaarden accepteren die hen vragen om geheimhouding. Je hebt als klant de mogelijkheid om de deelnemende testers een NDA te laten ondertekenen. Daarnaast kan je op aanvraag de testers hun paspoort online laten valideren of via PostIDENT. Om er zeker van te zijn dat jouw producten alleen door de testers worden gezien die onderdeel zijn van de testgroep, hebben we maatregelen op ons platform genomen die testerbeperkingen faciliteren. Hierdoor kunnen de testuitnodigingen en jouw testprojecten zonder geanonimiseerde content uitgevoerd worden.

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

blank

Bespaar 15% op UX- en QA-testen

We vieren onze 6e verjaardag en doen dat graag met jou! Ontvang voor het einde van de maand 15% op je QA- of UX-test in ons uniek en veelzijdig testplatform.

1und1-testbirds-crowdtesting  ACE Bug test app  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Arvato - Chatbot Testing  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability


chatbot partner  Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  crowdtesting qa partner   game testing partner   crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact