Bug Bounty

Hoewel we het niet willen, heeft elke software zijn zwakke plekken. Sommige daarvan zijn al bekend en sommige worden per ongeluk ontdekt. Dit kan gaan om een lek in de beveiliging of andere systeemkritische bugs. Om jouw digitale producten te verbeteren kan de crowd jouw bounty hunter zijn.

De voordelen van Bug Bounty

P

Meer dan 300.000 crowdtesters wereldwijd met uiteenlopende vaardigheden

P

Ervaren security-specialisten

P

Real-life omstandigheden, geen kunstmatige labsetting

P

Individuele testopzet in lijn met de testbehoefte

P

Zoeken naar oorzaken met verkennende oplossingen

P

Bonussen voor het vinden van ernstige fouten

blank

Heben Sie die Qualität Ihrer Anwendung auf die nächste Stufe!

De uitdaging: Verborgen bugs met verstrekkende gevolgen

Veel bedrijven zijn bekend met de volgende kwestie: na talloze testen door de interne QA zijn er nog steeds zwakke plekken te vinden in de software. Sommige bugs verschijnen regelmatig, zonder dat het mogelijk lijkt om de oorzaak ervan terug te vinden in de code. Klanten kunnen ook problemen per toeval tegenkomen tijdens het gebruik van het product. De ernst van de problemen bestaat uit een breed scala van functies die niet werken tot ernstige lekken in de beveiliging. Daardoor kan je merk schade oplopen wat tot negatieve invloed leidt op het economische succes van een bedrijf. Het team dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de software verliest vaak een objectieve kijk op het eigen product. Interne kwaliteitscontrole kan een complete dekking van gebreken niet garanderen, onder meer door een beperkte selectie van test-devices.

De oplossing: De crowd jaagt op programmeerfouten

Met behulp van de crowd kunnen zowel zware en complexe fouten als kleine en functionele problemen ontdekt worden, die bijvoorbeeld de ranking in de app store negatief beïnvloeden. Weet je dat er een defect is dat herhaaldelijk terugkomt maar de oorzaak is onbekend? De crowd ondersteunt jou bij het vinden van de oorzaak en kan je voorzien van nuttige informatie in de vorm van testrapporten en crash logs om de fout te kunnen reproduceren. De crowd kan met haar ervaren testers ook gebruikt worden voor het onthullen van beveiligingslekken. Op deze manier kan je beveiligingsproblemen identificeren, voordat je klanten of zelfs professionele hackers dat kunnen. Als klant betaal je alleen voor de gevonden gebreken, zoals een digitale vorm van de bounty hunt.

blank

En zo gaat het in de praktijk

Een van onze klanten uit de software-industrie had een bug die herhaaldelijk verscheen. Deze bug zorgde voor het crashen van de app op Samsung devices en had daardoor slechte invloed op de app rating in de Google Play Store. De reden van de crash kon noch door de ontwikkelaars noch door de interne QA-afdeling achterhaald worden. Honderden crowdtesters met verschillende Samsung devices en verschillende besturingssystemen probeerden de bug te reproduceren en vervolgens op een begrijpelijke manier te documenteren. Met behulp van de ingediende crash logs werd het probleem binnen 24 uur geïdentificeerd en kon het probleem daardoor uiteindelijk worden hersteld.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

1und1-testbirds-crowdtesting  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  game testing partner  crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact