Testcase-creatie

Complexe systemen vereisen een doordacht testproces. Om te waarborgen dat software de gewenste resultaten geeft en dat specifieke acties ook de juiste reacties opleveren, is het van belang om goede testcases te maken. Wij helpen je op weg met de creatie van testcases. Deze vormen de basis voor systematische en reproduceerbare testen, of ze nu handmatig of automatisch zijn.

De voordelen van Testcase-creatie

P

Uitgebreide kennis in het creëren van testgevallen

P

Een menigte gecertificeerde testers en IT-specialisten

P

Ad-hoc beschikbaarheid

P

Creatie van geautomatiseerde test gevallen met Selenium

P

Mogelijke voor de menigte om testzaken onmiddellijk uit te voeren

P

Automatisch en manueel testen met TestChameleon™

blank

Heben Sie die Qualität Ihrer Anwendung auf die nächste Stufe!

De uitdaging: Ontbrekende resources voor het creëren van testcases

Om de specifieke requirements voor een applicatie te controleren, is het van belang om realistische testcases te ontwikkelen die handmatig of geautomatiseerd kunnen worden uitgevoerd. Dit is de enige manier om systematisch te controleren of de requirements zoals functionaliteit en betrouwbaarheid voldaan zijn. Testcases worden ontwikkeld met een specifiek doel voor ogen, zoals bijvoorbeeld het volgen van kenmerkende scenario’s. Het doel is om fouten en eventueel de aanleiding ervan bloot te leggen. Testcases bestaan uit verschillende stappen die zeer gedetailleerd beschreven moeten worden. Dit betreft de voorwaarden waaraan de testcases moeten voldoen, de stappen die gevolgd moeten worden en de verwachtte resultaten per stap. Maar wat als de kennis om concrete testcases op te stellen ontbreekt of als de resources niet aanwezig zijn?

Creatie van handmatige en geautomatiseerde testcases met behulp van de crowd

In onze internationale test community hebben we een verscheidenheid aan gecertificeerde software experts, testanalisten, ontwikkelaars en IT-specialisten. Zij hebben voldoende ervaring in het creëren van testcases. Onze klanten kunnen te allen tijde deze collectieve kennisbron gebruiken om concrete testcases te ontwikkelen die in lijn zijn met de specifieke requirements. Vervolgens is er de mogelijkheid om die testcases uit te laten voeren binnen onze crowd op een veelvoud aan devices en softwarecombinaties. Een andere optie is om onze crowd testcases te laten creëren voor automatische testen, bijvoorbeeld op basis van Selenium. Deze kunnen via virtualisatie (met virtual machines) op het door ons ontwikkelde testinfrastructuur TestChameleon™ worden getest.

blank

En zo gaat het in de praktijk

Twee van onze developers uit de crowd schrijven circa vijftig testcases op basis van Selenium voor de tweewekelijkse release van een grote e-commerceklant. De automatische testcases worden ’s nachts uitgevoerd via TestChameleon™ op tien virtual machines (OS X, Windows en andere besturingssystemen). De volgende ochtend heeft de klant een overzicht van de resultaten en kan er gewerkt worden aan gevonden bugs.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

1und1-testbirds-crowdtesting  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  game testing partner  crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact