Testbirds Exclusives

Wil je je medewerkers ook betrekken in het ontwikkelproces van apps of websites? Wil je je website grondig getest hebben? Of heb je behoefte aan een compleet platform voor interne testprocessen? Geen enkel probleem met Testbirds Exclusives:  onze eigen exclusieve testoplossingen voor de optimalisatie van je software.

Zo uniek als je testbehoeften

Bij Testbirds streven we ernaar om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten, waarmee we softwarekwaliteit naar een hoger niveau kunnen tillen. We werken continu aan het verbeteren van onze diensten en proberen ten alle tijden als een pioneer innovatie te stimuleren. Als een klant naar ons toekomt met een probleem, doen we er alles aan om de juiste oplossing te vinden. In de loop der jaren hebben we zo een breed spectrum aan services ontwikkeld op het gebied van crowd- en cloudtesting, die we exclusief en met trots bij Testbirds aanbieden.

Van trainingen tot End-to-End-tests

Of je nu hulp nodig hebt met het trainen van je medewerkers, complexe applicaties of digitale producten wil testen, of je beta apps wil distribueren – onze ervaren experts staan klaar om je te helpen met al je testbehoeften. Ons platform bevat de flexibelste en efficiëntste testtools gebaseerd op crowd- en cloudtechnologieën. Leer meer over Testbirds Exclusives en de verschillende mogelijkheden voor jouw bedrijf of organisatie.

Exclusieve Testbirds-services

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

The Nest

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

 

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester