blank

BugAbility™

Onze exclusieve alles-in-een-service voor het optimaliseren van jouw software: test de functionaliteit van jouw applicaties en krijg feedback over de gebruikersvriendelijkheid met behulp van de crowd.

DE VOORDELEN VAN BUGABILITY™

P

Onze alles-in-een testservice, alleen bij Testbirds

P

Functionele tests met feedback over de gebruiksvriendelijkheid

P

Tests onder echte omstandigheden, geen kunstmatige labsetting

P

Doelgroepspecifieke selectie van testers aan de hand van 65 demografische en persoonlijke kenmerken

P

Inviduele testontwerpen voor veel verschillende testobjecten

P

Ervaren projectmanagers ondersteunen de test en geven aanbevelingen voor verdere acties

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

De uitdaging: Is de kwaliteit van mijn software goed?

Vinden mijn klanten op een gemakkelijke manier wat ze zoeken? Verloopt het uitlogproces zonder problemen op alle Android-toestellen? Hoe is de interactie tussen de interfaces met Internet of Things-applicaties en producten? Als het gaat om software development zijn er veel uitdagingen. De verwachtingen van de eindgebruiker zijn hoog en zowel de functionaliteit als de gebruikersvriendelijkheid moet overtuigend zijn. Als de resources laag zijn, de tijdsdruk hoog en de segmentatie in de type apparaten groot is, is het vaak moeilijk om hoge kwaliteit te kunnen verzekeren in software-applicaties. Daarnaast is er maar weinig bekend over de wensen van de doelgroep en de developers kampen vaak met tunnelvisie bij het ontwikkelen van software en het testen ervan.

De oplossing: De crowd voert deze complete test voor je uit

Met behulp van onze internationale testcrowd kun je jouw software onder echte omstandigheden op een breed scala van devices en besturingssystemen laten testen. Hiermee verzeker je dat je digitale producten probleemloos werken en gebruikersvriendelijk zijn. Met onze BugAbility™ service bieden we het beste van twee testservices aan. De focus is op functioneel testen, maar wordt aangevuld door feedback over de gebruikersvriendelijkheid te vragen. Onze crowdtesters gaan op zoek naar bugs en andere gebreken, zelfs in de kleinste hoekjes van de software. Dankzij meer dan 65 demografische en persoonlijke kenmerken van onze testers, kunnen we precies uitzoeken welke testers jij wilt hebben die bij jouw doelgroep passen. Op deze manier ontvang je feedback over de gebruikersvriendelijkheid van je potentiele klanten. BugAbility™ is vooral geschikt als laatste kwaliteitscheck voordat jouw producten live gaan. Deze testservice kan uitereaard gecombineerd worden met andere services zoals een end-to-end-test of localisatietest.

Full flexibility for smaller teams and SMBs

Self Service

€1403

/recurring

(equals 75BC*)


€1650 one-off

TEST SETUP

Selection Tester: Client

Test Design: Client

Selection criteria testers: 14

Criteria available per test: 4

Test setup and tester management: Client

Test Evaluation and Analysis: Client

Access to Self Service Portal

Payment: Creditcard + Paypal

Invoicing: Standard

Premium service & support for Enterprise clients

Managed Service

€2805

/recurring

(equals 150BC*)


€3300 one-off

TEST SETUP

Selection Tester: Testbirds

Test Design: Testbirds

Selection criteria testers: 65 / on demand

Criteria available per test: unlimited

Test setup and tester management: Testbirds

Test Evaluation and Analysis: Testbirds

Access to Self Service Portal

Full Premium Support (Telephone & Onsite)

Payment: Invoice

Invoicing: Customized to your needs

Dedicated Account & Customer Success Manager

Dedicated Senior QA/UX Consultant

Customized test results with final reporting and tangible recommendations

* The basis of the Testbirds pricing model is its own currency – the BirdCoins. Once purchased, you can use it flexibly for our more than 20 different Testbirds crowdtesting services in Quality Assurance, Usability and UX and Testbirds Exclusives across our various service levels. Minimum tester setup of 10 testers references to the smallest setup possible – normally we recommend integrating more testers in a setup to increase significance and the amount of data that is generated.

blank

En zo gaat het in de praktijk

Met meer dan vier miljoen leden is de ANWB de grootste vereniging in Nederland. Op hun website biedt de vereniging verschillende services aan hun leden aan rond de thema’s verkeer en reizen. Met behulp van de crowdtesters van Testbirds, heeft de ANWB de mobiele website laten testen op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Speciale aandacht ging naar de nieuwe navigatiefunctie die door de testers beoordeeld moest worden. In totaal hebben 25 Nederlandse testers met iOS- en Android-toestellen deelgenomen aan de test. Dit resulteerde in 42 gevonden bugs waarvan 15 van het niveau ‘kritiek’of ‘hoog’ waren. Het was duidelijk dat de ANWB op de goede weg was met hun nieuwe navigatieconcept. Met de feedback van de testers en de aanbevelingen voor vervolgstappen van de Testbirds-projectmanager is de gebruiksvriendelijkheid verbeterd. Daardoor kreeg de website het cijfer 9.2 van 10 van eindgebruikers toen het gelanceerd werd.

DEVICES/SOFTWARE

OS: Windows
Software: Celonis Process Mining

TESTERS

Aantal: 20
Leeftijd: 18-43 jaar
Geslacht: 70% ♂ / 30% ♀
Nationaliteit: DUI, VS, FR, NL
Overige: Finance, Controlling, IT

Swarm Intelligence for Development: Crowdtesting at Celonis

blank

TESTBIRDS EXCLUSIVES

BugAbility™

Bedrijfsprocessen analyseren en optimaliseren, dat is wat de process mining software van Celonis doet. De verdere ontwikkeling van het softwareplatform richt zich op hoge kwaliteit en het ervoor zorgen dat het foutloos functioneert en gebruiksvriendelijk werkt. Dit motiveerde Celonis om een crowdtest met Testbirds te doen, waar voorheen het bedrijf enkel intern met de eigen medewerkers testte.

Download Celonis case study

[contact-form-7 id=”29100″ title=”Case-Study-Celonis-COM”]

Celonis

TESTBIRDS EXCLUSIVES: BugAbility
“After we had reached our limits with internal testing, we decided to use crowdtesting because testing with its own staff ties in too many resources beyond a certain complexity of the product. In addition, unbiased testers will find errors that would otherwise remain undetected.”
Manuel Haug, Head of Product Management Core, Celonis

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

1und1-testbirds-crowdtesting  ACE Bug test app  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Arvato - Chatbot Testing  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability


chatbot partner  Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  crowdtesting qa partner   game testing partner   crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact