End-to-End test

 

Van online naar offline: de grenzen tussen digitaal en de echte wereld zijn vervaagd en de interfaces divers. Test de interacties van de verschillende componenten met behulp van de crowd in reële omstandigheden.

 

De uitdaging: Digitale software, analoge handelingen

Carpoolen, slimme koelkasten en mobiele tickets – de digitaliseren heeft al een vaste plaats in het dagelijks leven. Online en offline zijn niet langer twee gescheiden werelden, maar zijn juist sterk verbonden. Analoog en digitaal zijn zich snel aan het samenvoegen en apps verbinden het virituele met de realiteit. Door de interactie van meerdere componenten onstaat er een grotere complexiteit in het overtuigen van de gebruiker.Daarbij is het niet genoeg om alleen de software te testen, het is essentieel om de interfaces en gebruiksvriendelijkheid te onderzoeken.

 

 

De oplossing: Echte gebruikers met eigen devices in echte omstandigheden

Of het nu thuis, in de metro of in de winkelstraat is – onze testers zoeken die plekken op waar jouw applicatie zal worden gebruikt. Onder reële omstandigheden worden jouw applicaties, services en producten onderzocht op functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid. De testers voeren een aantal stappen uit voor een test die ook door een toekomstige klant uitgevoerd zullen moeten worden. Van het aanmaken van een account inclusief legitimatie bij het postkantoor een een beoordeling aan het personeel geven tot aan applicaties die aangesloten zijn op een auto of slim apparatuur in het huishouden – crowd-gebaseerde end-to-end tests kunnen in verschillende industrieën worden toegepast en en zorgen voor toegevoegde waarde in het testen van de Internet of Things. Zijn jouw producten klaar om naar de markt gebracht te worden of moet je de bestaande applicaties verbeteren? Gebruik de feedback van onze crowd en jouw potentiële klanten.

 

 

Exclusieve End-to-End-tests met Testbirds

  • Test onder echte omstandigheden, geen kunstmatige labsetting
  • Doelgroepspecifieke selectie van testers aan de hand van 60 demografische en persoonlijke kenmerken
  • Inviduele testontwerpen voor veel verschillende testobjecten
  • Toepasbaar in ieder stadium van de productontwikkeling
  • Ervaren projectmanagers ondersteunen en geven je aanbevelingen voor vervolgstappen
  • Distributie van samples en producten nemen wij over

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

En zo gaat het in de praktijk

Kan de nieuwe babymonitor met camera en iPhone app de klanten ook overtuigen? Een van de grootste fabrikanten van elektronische producten ter wereld testte het uit met onze crowd. De apparaten zijn meer dan 4 weken lang getest door meer dan 50 moeders en vaders met kinderen tot twee jaar oud. De functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van de babyfoon zowel als de bijbehorende beta-app zijn getest. De ervaringen van de testers zijn dagelijks in een gebruikers dagboek gedocumenteerd. Nadat de test afgelopen was hebben de ouders een uitgebreide vragenlijst met zowel open als gesloten vragen geantwoord. Met behulp van de feedback van de testers is de software aangepast om nog beter aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen en niks meer in de weg van een succesvolle lancering zat.

 

 

The Nest

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

 

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester