blank

End-to-End test

Van online naar offline: de grenzen tussen digitaal en de echte wereld zijn vervaagd en de interfaces divers. Test de interacties van de verschillende componenten met behulp van de crowd in reële omstandigheden.

DE VOORDELEN VAN END-TO-END-TESTS

P

Test onder echte omstandigheden, geen kunstmatige labsetting

P

Doelgroepspecifieke selectie van testers aan de hand van 65 demografische en persoonlijke kenmerken

P

Inviduele testontwerpen voor veel verschillende testobjecten

P

Toepasbaar in ieder stadium van de productontwikkeling

P

Ervaren projectmanagers ondersteunen en geven je aanbevelingen voor vervolgstappen

P

Distributie van samples en producten nemen wij over

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

De uitdaging: Digitale software, analoge handelingen

Carpoolen, slimme koelkasten en mobiele tickets – de digitaliseren heeft al een vaste plaats in het dagelijks leven. Online en offline zijn niet langer twee gescheiden werelden, maar zijn juist sterk verbonden. Analoog en digitaal zijn zich snel aan het samenvoegen en apps verbinden het virituele met de realiteit. Door de interactie van meerdere componenten onstaat er een grotere complexiteit in het overtuigen van de gebruiker.Daarbij is het niet genoeg om alleen de software te testen, het is essentieel om de interfaces en gebruiksvriendelijkheid te onderzoeken.

De oplossing: Echte gebruikers met eigen devices in echte omstandigheden

Of het nu thuis, in de metro of in de winkelstraat is – onze testers zoeken die plekken op waar jouw applicatie zal worden gebruikt. Onder reële omstandigheden worden jouw applicaties, services en producten onderzocht op functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid. De testers voeren een aantal stappen uit voor een test die ook door een toekomstige klant uitgevoerd zullen moeten worden. Van het aanmaken van een account inclusief legitimatie bij het postkantoor een een beoordeling aan het personeel geven tot aan applicaties die aangesloten zijn op een auto of slim apparatuur in het huishouden – crowd-gebaseerde end-to-end tests kunnen in verschillende industrieën worden toegepast en en zorgen voor toegevoegde waarde in het testen van de Internet of Things. Zijn jouw producten klaar om naar de markt gebracht te worden of moet je de bestaande applicaties verbeteren? Gebruik de feedback van onze crowd en jouw potentiële klanten.

blank

En zo gaat het in de praktijk

Kan de nieuwe babymonitor met camera en iPhone app de klanten ook overtuigen? Een van de grootste fabrikanten van elektronische producten ter wereld testte het uit met onze crowd. De apparaten zijn meer dan 4 weken lang getest door meer dan 50 moeders en vaders met kinderen tot twee jaar oud. De functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid van de babyfoon zowel als de bijbehorende beta-app zijn getest. De ervaringen van de testers zijn dagelijks in een gebruikers dagboek gedocumenteerd. Nadat de test afgelopen was hebben de ouders een uitgebreide vragenlijst met zowel open als gesloten vragen geantwoord. Met behulp van de feedback van de testers is de software aangepast om nog beter aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen en niks meer in de weg van een succesvolle lancering zat.

Deutsche Telekom

TESTBIRDS EXCLUSIVES: End-to-End Testing
“The communication between Telekom, Testbirds and the client development department was very helpful. With the aid of Testbirds we were able to identify and fix bugs as well as gather deep and direct feedback from our customers, which we wouldn’t have found otherwise.”
Michael Gater, Service Launch Manager, Deutsche Telekom

 

Webinar

TESTBIRDS EXCLUSIVES: End-to-End Testing
In this webinar we talk with Deutsche Telekom about the best practices of IoT testing. You learn more about how we deal with aspects like data security and logistics as well as why testing IoT applicatoins is a necessity today. First, we explain the challenges there are in the market and in software testing, then we investigate a practical example through Telekom Entertain.

 

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

1und1-testbirds-crowdtesting  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  game testing partner  crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact