On-premises en SaaS

Is er behoefte om een complete testoplossing in eigen handen te hebben? Ons platform is ook beschikbaar als whitelabel-oplossing, volledig aan te passen aan de eigen huisstijl en branding, inclusief onderhoud en updates.

DE VOORDELEN VAN MYNEST-TESTOPLOSSING: SAAS EN ON-PREMISES

P

Ons testplatform in eigen beheer en in de eigen huisstijl

P

Alle crowd- en cloudgebaseerde testoplossingen in één omgeving

P

Individuele servicepakketten – beschikbaar als licentie of serviceabonnement

P

Testoplossing SaaS en on-premises beschikbaar

P

Continue ontwikkeling, updates en onderhoud inbegrepen

P

Uitgebreide training en begeleiding

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

De uitdaging: Optimalisatie van interne testprocessen

Software testing is een complex proces. Wil je projecten op een snelle, efficiënte en systematische wijze uitvoeren, dan is het belangrijk om de juiste tools te gebruiken, passend bij de specifieke testbehoeften. Een veelvoud aan obstakels moet worden overwonnen:

  • Kostbaar en tijdrovende onderhoud en ontwikkeling van systeem of infrastructuur
  • Ingewikkelde integratie van verschillende systemen
  • Volledig coherent testproces van begin tot eind
  • SaaS of IaaS is niet altijd mogelijk
  • Externe databeveiliging bij externe hosting

De oplossing: Appdistributie met BirdFlight™, makkelijk en kostenloos

Over-The-Air: Upload je Android- of iOS-app naar de cloud op een handige en snelle manier. Deel het met all je testers, klanten of collega’s – makkelijk en kostenloos met BirdFlight™. Bij Testbirds hoeven je apps niet van tevoren een controle door om gedeeld te kunnen worden. Onze webservice maakt het mogelijk om je applicaties naar de mensen te sturen die je wilt gebruiken voor het testen van de app in beta fase. Met onze online management tool kan je een mailing lijst creëren en downloads bijhouden inclusief SDK crash reports. Als je tot meer testers toegang wilt krijgen of specifieke combinaties van devices en besturingssystemen nodig hebt kun je makkelijk naar onze crowdtesting self-service en TestChameleon schakelen. Die zijn slechts één klik weg.

blank

En zo gaat het in de praktijk

Een van Europa’s grootste telecomproviders betrekt al jaren klanten en medewerkers in de tests van alpha-producten door een online platform te gebruiken. Ze liepen echter tegen allerlei problemen aan, zoals dure en tijdrovende onderhoud (en ontwikkeling) van de tool, te weinig interne resources en beperkte mogelijkheden met betrekking tot QA- en UX-testmethoden. Na een tenderprocedure heeft de telecomprovider voor Testbirds gekozen. Naast het oplossen van eerdergenoemde problemen, waren ook de hoge mate van flexibiliteit en schaalbaarheid van de testoplossingen doorslaggevend. Ook het doorlopende onderhoud en de ontwikkeling vormden een grote pluspunt. Na een uitvoerige training te hebben gegeven aan de verantwoordelijke testmedewerkers bij de telecomprovider, was het beta testcentrum operationeel binnen een kwestie van weken.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

1und1-testbirds-crowdtesting  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  game testing partner  crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact