On-premises en SaaS

Is er behoefte om een complete testoplossing in eigen handen te hebben? Ons platform is ook beschikbaar als whitelabel-oplossing, volledig aan te passen aan de eigen huisstijl en branding, inclusief onderhoud en updates.

De uitdaging: Optimalisatie van interne testprocessen

Software testing is een complex proces. Wil je projecten op een snelle, efficiënte en systematische wijze uitvoeren, dan is het belangrijk om de juiste tools te gebruiken, passend bij de specifieke testbehoeften. Een veelvoud aan obstakels moet worden overwonnen:

 • Kostbaar en tijdrovende onderhoud en ontwikkeling van systeem of infrastructuur
 • Ingewikkelde integratie van verschillende systemen
 • Volledig coherent testproces van begin tot eind
 • SaaS of IaaS is niet altijd mogelijk
 • Externe databeveiliging bij externe hosting

De oplossing: Maak ons platform jouw platform

Ons platform genaamd Nest is uniek en net zo flexibel als de uiteenlopende testprojecten van onze klanten. Als een leidende dienstverlener op het gebied van crowdtesting en cloud-based technologieën brengen we onze expertises samen op dit door ons ontwikkelde platform. Sinds Testbirds’ ontstaan in 2011, zijn we continu bezig geweest met het ontwikkelen en verbeteren van onze Nest, zodat we de problemen van onze klanten konden blijven oplossen. Onze exclusieve dienst ‘MyNest’ stelt je in staat om die kennis en expertise binnenshuis te halen om je interne testprocessen te optimaliseren. Hiermee stel je je eigen servicepakket samen, met de testoplossingen die jij nodig hebt. Of het nu om testen met de crowd gaat, of om testing via virtual machines in de cloud, ons platform zijn je testoplossingen naar behoefte aan te passen. Betrek je medewerkers, eindgebruikers of testers in het ontwikkelproces van je digitale producten, door bijvoorbeeld functionele tests of usabilitytests met ze uit te voeren. Deel je beta apps via ons ingebouwde appdistributiesysteem BirdFlight of gebruik TestChameleon om geautomatiseerde tests te doen om je QA op peil te brengen en houden. Dit alles binnen je eigen vertrouwde huisstijl.

Onze ervaren projectmanagers en ontwikkelaars ondersteunen je gedurende het proces met trainingen over alle mogelijkheden van ons platform. Uiteraard zetten we ook graag alle gebruikersdata over in het geval deze geïntegreerd moeten worden, zodat jij en je team snel zo compleet kunnen gaan testen.

Exclusieve MyNest-testoplossing: SaaS en on-premises

 • Ons testplatform in eigen beheer en in de eigen huisstijl
 • Alle crowd- en cloudgebaseerde testoplossingen in één omgeving
 • Individuele servicepakketten – beschikbaar als licentie of serviceabonnement
 • Testoplossing SaaS en on-premises beschikbaar
 • Continue ontwikkeling, updates en onderhoud inbegrepen
 • Uitgebreide training en begeleiding
 • Migratie van bestaande gebruikersdata

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

En zo gaat het in de praktijk

Een van Europa’s grootste telecomproviders betrekt al jaren klanten en medewerkers in de tests van alpha-producten door een online platform te gebruiken. Ze liepen echter tegen allerlei problemen aan, zoals dure en tijdrovende onderhoud (en ontwikkeling) van de tool, te weinig interne resources en beperkte mogelijkheden met betrekking tot QA- en UX-testmethoden. Na een tenderprocedure heeft de telecomprovider voor Testbirds gekozen. Naast het oplossen van eerdergenoemde problemen, waren ook de hoge mate van flexibiliteit en schaalbaarheid van de testoplossingen doorslaggevend. Ook het doorlopende onderhoud en de ontwikkeling vormden een grote pluspunt. Na een uitvoerige training te hebben gegeven aan de verantwoordelijke testmedewerkers bij de telecomprovider, was het beta testcentrum operationeel binnen een kwestie van weken.

The Nest

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience  Training Academy  Bug Testing  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


  testbirds partnership        

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Ja, houd me op de hoogte van persoonlijke aanbiedingen en promotiecampagnes
Meer informatie >


Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester