Projectconsulting

Ben je op zoek naar doorlopend advies over de kwaliteitswaarborging van je digitaal product? We voorzien je graag van een gepaste teststrategie en helpen je tijdens ieder stadium van de ontwikkelcyclus.

DE VOORDELEN VAN PROJECTCONSULTING

P

Jarenlange ervaring in crowdtesting en testautomatisering in zowel klassieke als agile ontwikkelomgevingen

P

Teststrategie-ontwikkeling, inclusief integratie van testen in de development lifecycle

P

Tijdige feedback voor testprojecten in iedere fase van de ontwikkeling

P

Direct advies van ervaren in-house consultants

P

Ervaring in het werken met grote klanten in uiteenlopende industrieën

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

De uitdaging: De juiste keuze van testsoort en testscope

Een goed gedefinieerde teststrategie is een bepalende factor voor het succes van digitale producten, of het nu gaat om apps, website of andere software. De strategie dient toegepast te worden binnen zowel de bestaande interne testprocessen, maar moet ook de mogelijkheden van overige testmethoden mee laten wegen – zowel handmatig als automatisch. Het ontwikkelen van een gedegen teststrategie vereist echter een hoge mate van expertise en ook beschikbaarheid van geschikte resources.

De oplossing: Advies op maat gedurende het ontwikkelproces

Dankzij de honderden testprojecten die we succesvol voor uiteenlopende klanten hebben voltooid, zijn we goed bekend met de uitdagingen rondom het testen van apps, websites en Internet of Things-toepassingen. Onze in-house consultants staan dan ook graag voor je klaar om je te assisteren wanneer je een digitaal product wilt ontwikkelen of lanceren. We ondersteunen je aan de hand van individuele consults op locatie en begeleiden je langs het gehele testproces. Van de keuze voor het juiste testtype en het testontwerp tot en met onder meer de uitvoercoordinatie, communicatie en het tracken van de resultaten.

blank

En zo gaat het in de praktijk

Deutsche Telekom wilde een nieuwe versie van hun televisieproduct Entertain op de markt brengen. De uitdaging hierin was om een video- en livestreamplatform te creëren voor zowel een ouder publiek, dat lineaire tv gewend is, en een jonger publiek, dat meer content streamt via tablets en smartphones. De Duitse telecomprovider was op zoek naar een televisiegeoriënteerde community om hun product mee te testen onder levensgetrouwe omstandigheden. Testbirds ontwikkelde een testconcept en gaf advies bij de selectie van de testers, de use cases en de testscope. Daarnaast ondersteunde Testbirds de continue optimalisatie van de testopzet tijdens het ontwikkelproces.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

1und1-testbirds-crowdtesting  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  game testing partner  crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact