Projectconsulting

 

Ben je op zoek naar doorlopend advies over de kwaliteitswaarborging van je digitaal product? We voorzien je graag van een gepaste teststrategie en helpen je tijdens ieder stadium van de ontwikkelcyclus.

 

De uitdaging: De juiste keuze van testsoort en testscope

Een goed gedefinieerde teststrategie is een bepalende factor voor het succes van digitale producten, of het nu gaat om apps, website of andere software. De strategie dient toegepast te worden binnen zowel de bestaande interne testprocessen, maar moet ook de mogelijkheden van overige testmethoden mee laten wegen – zowel handmatig als automatisch. Het ontwikkelen van een gedegen teststrategie vereist echter een hoge mate van expertise en ook beschikbaarheid van geschikte resources.

De oplossing: Advies op maat gedurende het ontwikkelproces

Dankzij de honderden testprojecten die we succesvol voor uiteenlopende klanten hebben voltooid, zijn we goed bekend met de uitdagingen rondom het testen van apps, websites en Internet of Things-toepassingen. Onze in-house consultants staan dan ook graag voor je klaar om je te assisteren wanneer je een digitaal product wilt ontwikkelen of lanceren. We ondersteunen je aan de hand van individuele consults op locatie en begeleiden je langs het gehele testproces. Van de keuze voor het juiste testtype en het testontwerp tot en met onder meer de uitvoercoordinatie, communicatie en het tracken van de resultaten.

 

Unieke testconsulting / projectconsulting bij Testbirds

 

    • Jarenlange ervaring in crowdtesting en testautomatisering in zowel klassieke als agile ontwikkelomgevingen
    • Teststrategie-ontwikkeling, inclusief integratie van testen in de development lifecycle
    • Tijdige feedback voor testprojecten in iedere fase van de ontwikkeling
    • Direct advies van ervaren in-house consultants
    • Ervaring in het werken met grote klanten in uiteenlopende industrieën

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

En zo gaat het in de praktijk

Deutsche Telekom wilde een nieuwe versie van hun televisieproduct Entertain op de markt brengen. De uitdaging hierin was om een video- en livestreamplatform te creëren voor zowel een ouder publiek, dat lineaire tv gewend is, en een jonger publiek, dat meer content streamt via tablets en smartphones. De Duitse telecomprovider was op zoek naar een televisiegeoriënteerde community om hun product mee te testen onder levensgetrouwe omstandigheden. Testbirds ontwikkelde een testconcept en gaf advies bij de selectie van de testers, de use cases en de testscope. Daarnaast ondersteunde Testbirds de continue optimalisatie van de testopzet tijdens het ontwikkelproces.

The Nest

Test websites, apps, of ‘Internet of Things’ applicaties met behulp van innovatieve technologiën.

 

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester