Usability en UX

Usability is een beslissende factor voor het succes van uw applicaties

Wanneer een website of applicatie niet overeenkomt met de wensen van de gebruiker of wanneer de gebruiker te veel tijd nodig heeft om de hoofdfunctie van het digitale product te bereiken, zijn de producten van concurrenten vaak slechts een paar klikken verder. Kleine details zoals de titel of een afbeelding naast de ‘kopen’ knop kunnen bepalend zijn voor succes. Maar ook aspecten zoals menunavigatie of tekst – beeldverhouding heeft een enorme invloed. Hoewel de ontwikkelaar en ontwerpers de experts zijn voor het product van hun bedrijf, kunnen ze geen onpartijdig beeld van het digitale product geven – ze zijn operationally blinded.

Gebruikersenquêtes of interviews zijn arbeids- en kostenintensief en worden daarom vaak weggelaten. Testbirds kan ondersteuning bieden om deze barriere te overkomen en direct feedback van je klanten te verkrijgen.

Hoe Testbirds helpt

Wij testen apps, websites, Internet of Things, devices, software en games. Om de gebruikersvriendelijkheid van je product te testen vragen wij gebruikers uit jouw doelgroep om op een gestructureerde manier feedback te leveren en geven ze opdrachten in de vorm van use cases die passen bij jouw applicatie of website. Deze opdrachten worden onder ‘real-life’ omstandigheden uitgevoerd. Of het nu gaat om het registreren bij een online kledingwinkel, het testen van de video-functie van een fitness-app of dat de navigatiefunctie voor het openbaar vervoer – met de crowd kun je bijna elke use case uitvoeren. Als de doelgroep van jouw fitness app mannelijk is met een leeftijd van 18-39, in het hoger onderwijs zit en vooral uit Spanje en Portugal komt, dan halen wij precies die testers uit onze internationale crowd die exact overeenkomen met jouw doelgroep.

Vind je doelgroep in onze crowd. We hebben al honderden klanten geholpen.

Ontdek de voordelen van crowdtesting

  • Ervaren in-house project managers
  • Uitvoerige raadpleging gedurende het hele testproject
  • Test in real-life omstandigheden, overdraagbaar naar de open markt
  • Eindrapport met concrete aanbevelingen voor maatregelen na afloop van het project

Onze services

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

The Nest

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester