blank

Usability en UX

Laat je app of website aansluiten bij je doelgroep en creëer met hun hulp de beste UX

P

Target group-specific selection of > 300,000 crowd testers based on 65+ criteria

P

Realistic UX & usability tests with marketability

P

Different types of tests and individual test design

P

Crowd ad hoc available and flexible

P

Diversity of devices, operating systems, browsers and additional software

P

Optional final report with concrete recommendations for action at the end of the project

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Usability is een beslissende factor voor het succes van je applicaties

Wanneer een website of applicatie niet overeenkomt met de wensen van de gebruiker of wanneer de gebruiker te veel tijd nodig heeft om de hoofdfunctie van het digitale product te bereiken, zijn de producten van concurrenten vaak slechts een paar klikken verder. Kleine details zoals de titel of een afbeelding naast de ‘kopen’ knop kunnen bepalend zijn voor succes. Maar ook aspecten zoals menunavigatie of tekst – beeldverhouding heeft een enorme invloed. Hoewel de ontwikkelaar en ontwerpers de experts zijn voor het product van hun bedrijf, kunnen ze geen onpartijdig beeld van het digitale product geven – ze zijn operationally blinded.

Gebruikersenquêtes of interviews zijn arbeids- en kostenintensief en worden daarom vaak weggelaten. Testbirds kan ondersteuning bieden om deze barriere te overkomen en direct feedback van je klanten te verkrijgen.

Hoe Testbirds helpt

Wij testen apps, websites, Internet of Things, devices, software en games. Om de gebruikersvriendelijkheid van je product te testen vragen wij gebruikers uit jouw doelgroep om op een gestructureerde manier feedback te leveren en geven ze opdrachten in de vorm van use cases die passen bij jouw applicatie of website. Deze opdrachten worden onder ‘real-life’ omstandigheden uitgevoerd. Of het nu gaat om het registreren bij een online kledingwinkel, het testen van de video-functie van een fitness-app of dat de navigatiefunctie voor het openbaar vervoer – met de crowd kun je bijna elke use case uitvoeren. Als de doelgroep van jouw fitness app mannelijk is met een leeftijd van 18-39, in het hoger onderwijs zit en vooral uit Spanje en Portugal komt, dan halen wij precies die testers uit onze internationale crowd die exact overeenkomen met jouw doelgroep.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

blank

DEVICES/SOFTWARE

Devices: Desktops, tablets & smartphones
Software: webshop

TESTERS

Aantal: 21 per test, 148 in totaal
Leeftijd: 30-50 jaar
Geslacht: 60% ♂ / 40% ♀
Nationaliteit: NL

How Landal GreenParks uses testing to optimise the guest experience

blank

QUALITY ASSURANCE

Load- en performancetest

blank

QUALITY ASSURANCE

Exploratory bugtest

blank

USABILITY & UX

Usability- en UX-onderzoek

De resultaten van de test hebben Landal geholpen fouten te voorkomen in hun e-commerceplatform. Daarnaast heeft het ertoe bijgedragen dat nieuwe features aansluiten bij de wensen van hun doelgroep. Onvoorziene testresultaten waren ook bijzonder waardevol. “Op die manier signaleren we vroegtijdig problemen, wat ertoe leidt dat je niet pas in productie tegen dingen aanloopt die negatieve effecten hebben op je conversie,” aldus Lieven Swinnen van Landal GreenParks.

Download Landal Greenparks case study

[contact-form-7 id=”29108″ title=”Case-Study-Landal-COM”]

1und1-testbirds-crowdtesting  ACE Bug test app  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Arvato - Chatbot Testing  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability


chatbot partner  Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  crowdtesting qa partner   game testing partner   crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact