Pre-App Store Rating

Zodra een app live is duurt het niet lang meer voordat de eerste ratings worden gegeven. In het gevecht om de sterren telt functionaliteit en gebruikersvriendelijkheid. Door het uitvoeren vaan een pre-app store rating helpt Testbirds jou om een evaluatie van je doelgroep te krijgen zonder de publieke consequenties. Dit is de kans om je app vlak voor lancering te optimaliseren.

De uitdaging: Past het eindproduct bij de behoeften van de doelgroep?

Het ontwikkelen van een app die klaar is om live te gaan is een enorme inspanning en een grote investering. Om ervoor te zorgen dat het de moeite waard is en dat de applicatie een succes wordt moet de waardering in de app store goed zijn – om te herstellen van slechte ratings is een meoilijke inspanning in de snelle wereld van apps. Daarom moet ervoor gezorgd worden dat een app geaccepteerd word en door de doelgroep gebruikt wordt. Maar hoe kan een ontwikkelingsteam uitvinden wat de gebruiker van een product vindt? Om een testgroep te vinden die precies aan de criteria van jouw doelgroep voldoet is een kwestie van tijd en hoge kosten. Daarnaast zijn er ook nog reële testomstandigheden en eerlijke en objectieve eindgebruiker feedback nodig. – buiten het lab en zonder tunnelvisie. Een laatste bevestinging vanuit het standpunt van de doelgroep is wat ontbreekt, met de mening over het concept en feedback van de crowd kun je laatste, kleine problemen aanpakken die interne tests gemist hebben.

De oplossing: Een prognose van de app store rating met behulp van de crowd

Een flexibele een snelle oplossing voor een app store waardering voordat de app live gaat is crowdtesting. Uit een groep van meer dan 250 000 testers kan een testgroep geselecteerd worden wiens demografische gegevens precies overeenkomen met die van jouw doelgroep. Ze kunnen op hun eigen apparaten de situtatie in de app store recreeëren – de gebruikers ontdekken zelf de applicatie en geven een reactie waarmee ze die rating rechtvaardigen. De crowd is ad-hoc beschikbaar en kan op korte termijn geactiveerd worden. Of je nou de resultaten zelf evalueert met de self-service oplossing of door onze project manager in de managed service oplossing – uiteindelijk ontvang je een representatieve uitkomst hoe de app het in de app stores het zal doen. Met deze laatste test vlak voor de launch kom je precies te weten hoe de crowd over jouw product denkt en wat de uiteindelijke puntjes op de i zouden moeten zijn om de software te optimaliseren.

Unieke Pre-App Store Rating met Testbirds

  • Meer dan 250.000 testers wereldwijd die samen over meer dan 450.000 devices beschikken
  • Doelgroepspecifieke selectie van testers aan de hand van 60 demografische en persoonlijke criteria
  • Snelle en een kostenefficiënte testoplossing
  • Test onder echte omstandigheden, geen kunstmatige labsetting
  • Volg de testprojecten live via je persoonlijke dashboard in de Nest

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

En zo gaat het in de praktijk

Een nieuwe fitness app staat op het punt de markt te betreden. Het agentschap dat verantwoordelijk is overde de ontwikkelijk van de app voor een ander bedrijf will zichzelf veiligstellen vlak voor de release en gaat een pre-appstore rating test met ons aan. Daarmee krijgt een groep van 100 testers toegang tot de afgeronde applicatie. De testers passen in de doelgroep van de klant: hardloop liefhebbers tussen de 18 en 40 jaar oud die op verschillende toestellen testen. Na twee dagen is de test klaar en het toont een opmerkelijk resultaat: de testers gemiddelde waardering is 4,6 van de 5 sterren, waar met name het ontwerp en de makkelijke navigatie geprezen worden. Het enige kritiekpuntje: sommige gebruikers zouden graag een groter besparings icoon zien om de fitness prestaties mee op te slaan. Nu staat de ontwikkelaars niets meer in de weg voor de release.

The Nest

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience  Training Academy  Bug Testing  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


  testbirds partnership        

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Ja, houd me op de hoogte van persoonlijke aanbiedingen en promotiecampagnes
Meer informatie >


Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester