Remote Interviews

Zou jij de mogelijkheid willen hebben om jouw eindgebruikers te observeren en met ze te communiceren, terwijl ze real-time aan het testen zijn? Met remote interviews geeft Testbirds waardevolle inzichten in de gedachtengang van jouw doelgroep.

DE VOORDELEN VAN REMOTE INTERVIEWS

P

Meer dan 300.000 geregistreerde testers wereldwijd

P

Specifieke doelgroep- of testerselectie gebaseerd op 65 kenmerken

P

Gemakkelijke, directe en rechtstreekse communicatie met testers

P

Begeleid testers in real-time om gedetaileerde usability feedback te verkrijgen

P

Complete flexibiliteit met betrekking tot het testscript

P

Ervaren UX-consultants die je ondersteunen gedurende het project

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

De uitdaging: Direct inzicht krijgen in de gedachten van testers

Tegenwoordig is het enorm belangrijk om uitgebreide usability en user experience tests uit te voeren. Het is hiervoor ook van belang dat de testdeelnemers zo nauwkeurig mogelijk de doelgroep van je digitale product vertegenwoordigen. Terwijl in sommige gevallen onderzoek op basis van vragenlijsten voor de beste resultaten zorgt, vereisen andere gevallen een directere manier van communicatie. Hoe kan je ervoor zorgen dat de test goed wordt uitgevoerd door jouw eindgebruiker, terwijl je tegelijkertijd rechtstreeks feedback krijgt gedurende het testproces?

De oplossing: Bekijk, communiceer met en begeleid de testers op afstand tijdens het testproces

In onze crowd van meer dan 300.000 testers is ook jouw doelgroep aanwezig. Deze testers zijn te segmenteren op basis van maar liefst 65 demografische kenmerken. Na een nauwkeurige selectie zijn we, aan de hand van remote interviews, in staat je diepere inzichten te geven in de gedachtengangen van je eindgebruikers. Tegelijkertijd heb je volledige controle over het testproces door direct met de testers te kunnen communiceren en hun acties audiovisueel te volgen terwijl ze in real-time een usability test uitvoeren.

Het opzetten en uitvoeren van de test en het interview is eenvoudig. Dit kan je, afhankelijk van je persoonlijk wensen en vereisten, zelf doen of laten doen door een van onze ervaren projectmanagers. Daarnaast zorgt deze flexibele aanpak ervoor dat je het testproces kan begeleiden en geeft dit de mogelijkheid om gedurende de test het testscript aan te passen op basis van de feedback van jouw testers. Gezien je rechtstreeks feedback krijgt, zijn remote interviews perfect voor het implementeren van verbeteringen op korte termijn en gedurende het volledige ontwikkelproces. Til usability testing naar een hoger niveau met Testbirds’ remote interviews.

blank

En zo gaat het in de praktijk

Een grote online retailer wil meer te weten komen over de gebruiksvriendelijkheid van hun website. Het bedrijf hanteert een agile ontwikkeling met korte sprints en heeft daarom onmiddellijke feedback nodig. Met behulp van Testbirds wordt er een testscript opgesteld dat bestaat uit een aantal use cases die de tester door de relevante onderdelen van de website leidt. Samen met een van onze ervaren UX-consultants komt de product owner in direct contact met een tester via een videocall. Zo verkrijgt de product owner meteen feedback over de gebruikerservaring en begeleidt deze de tester bij het uitvoeren van de use cases op de website. Na het testproces ontvangt de retailer een opname van de gehele sessie waar vervolgens weer rekening mee gehouden wordt tijdens de volgende sprint.

blank

DEVICES/SOFTWARE

OS: Android, iOS
Software: interhyp App

TESTERS

Aantal: 20
Leeftijd: 30-50 jaar
Geslacht: 60% ♂ / 40% ♀
Nationaliteit: DUI
Overige: interesse in vastgoed

Home loans in the digital age: Interhyp uses mobile app testing

blank

USABILITY & UX

Remote Interviews

Interhyp houdt zich bezig met het verwezenlijken van de droom je eigen huis te bezitten. Om hun klanten beter te bedienen, biedt het bedrijf onder meer een app aan. Hiermee kunnen klanten eenvoudige en duidelijke ondersteuning krijgen bij een hypotheekaanvraag. Het is belangrijk dat een dergelijke app juist werkt en intuïtief te bedienen is. Testbirds biedt een service waarbij remote interviews worden afgenomen met crowdtesters. Bedrijven komen zo in direct contact met testers via een online videoverbinding, terwijl deze de app testen. Zo ontvangen ze meteen feedback over punten voor verbetering.

Download Interhyp case study

[contact-form-7 id=”29113″ title=”Case-Study-Interhyp-COM”]

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

1und1-testbirds-crowdtesting  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  game testing partner  crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact