Remote Interviews

Zou jij de mogelijkheid willen hebben om jouw eindgebruikers te observeren en met ze te communiceren, terwijl ze real-time aan het testen zijn? Met remote interviews geeft Testbirds waardevolle inzichten in de gedachtengang van jouw doelgroep.

De uitdaging: Direct inzicht krijgen in de gedachten van testers

Tegenwoordig is het enorm belangrijk om uitgebreide usability en user experience tests uit te voeren. Het is hiervoor ook van belang dat de testdeelnemers zo nauwkeurig mogelijk de doelgroep van je digitale product vertegenwoordigen. Terwijl in sommige gevallen onderzoek op basis van vragenlijsten voor de beste resultaten zorgt, vereisen andere gevallen een directere manier van communicatie. Hoe kan je ervoor zorgen dat de test goed wordt uitgevoerd door jouw eindgebruiker, terwijl je tegelijkertijd rechtstreeks feedback krijgt gedurende het testproces?

De oplossing: Bekijk, communiceer met en begeleid de testers op afstand tijdens het testproces

In onze crowd van meer dan 250.000 testers is ook jouw doelgroep aanwezig. Deze testers zijn te segmenteren op basis van maar liefst 60 demografische kenmerken. Na een nauwkeurige selectie zijn we, aan de hand van remote interviews, in staat je diepere inzichten te geven in de gedachtengangen van je eindgebruikers. Tegelijkertijd heb je volledige controle over het testproces door direct met de testers te kunnen communiceren en hun acties audiovisueel te volgen terwijl ze in real-time een usability test uitvoeren.

Het opzetten en uitvoeren van de test en het interview is eenvoudig. Dit kan je, afhankelijk van je persoonlijk wensen en vereisten, zelf doen of laten doen door een van onze ervaren projectmanagers. Daarnaast zorgt deze flexibele aanpak ervoor dat je het testproces kan begeleiden en geeft dit de mogelijkheid om gedurende de test het testscript aan te passen op basis van de feedback van jouw testers. Gezien je rechtstreeks feedback krijgt, zijn remote interviews perfect voor het implementeren van verbeteringen op korte termijn en gedurende het volledige ontwikkelproces. Til usability testing naar een hoger niveau met Testbirds’ remote interviews.

Unieke remote interviews bij Testbirds

  • Meer dan 250.000 geregistreerde testers wereldwijd
  • Specifieke doelgroep- of testerselectie gebaseerd op 60 kenmerken
  • Gemakkelijke, directe en rechtstreekse communicatie met testers
  • Begeleid testers in real-time om gedetaileerde usability feedback te verkrijgen
  • Complete flexibiliteit met betrekking tot het testscript
  • Ervaren UX-consultants die je ondersteunen gedurende het project

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

En zo gaat het in de praktijk

Een grote online retailer wil meer te weten komen over de gebruiksvriendelijkheid van hun website. Het bedrijf hanteert een agile ontwikkeling met korte sprints en heeft daarom onmiddellijke feedback nodig. Met behulp van Testbirds wordt er een testscript opgesteld dat bestaat uit een aantal use cases die de tester door de relevante onderdelen van de website leidt. Samen met een van onze ervaren UX-consultants komt de product owner in direct contact met een tester via een videocall. Zo verkrijgt de product owner meteen feedback over de gebruikerservaring en begeleidt deze de tester bij het uitvoeren van de use cases op de website. Na het testproces ontvangt de retailer een opname van de gehele sessie waar vervolgens weer rekening mee gehouden wordt tijdens de volgende sprint.

The Nest

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

Aanmelden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester