Contact

+31 (0) 20 240 5780
info@testbirds.nl

* Verplicht veld

Home > Over ons>Pers

Pers

Ontdek het verhaal van Testbirds! 

Testbirds is opgericht in 2011 in München en is gespecialiseerd in innovatieve oplossingen voor software testing – iets dat we Testing 4.0 noemen. Hierbij geloven we in de de kracht van de combinatie van crowd- en cloudtechnologieën. We hebben de methode crowdtesting gevormd en hiermee al internationaal succes geboekt. Er zijn wereldwijd inmiddels meer dan 200.000 geregistreerde gebruikers op ons platform die apps, websites, wearable of games testen in hun eigen vertrouwde omgeving. Ze testen de digitale producten en diensten van onze cliënten op alle denkbare factoren omtrent functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid. Onze ervaren projectmanagers helpen, als experts op het gebied van UX en QA, onze cliënten om de kwaliteit van hun software te verbeteren. Daarnaast hebben we TestChameleon ontwikkeld, een unieke testoplossing op basis van virtualisatie, waarmee softwaretests zowel handmatig als automatisch kunnen worden uitgevoerd.

Testbirds zet zich echter ook maatschappelijk in. Als een van de Europese marktleiders, zijn we ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheid als aanbieder van microjobs. Omdat dit een relatief nieuwe manier van werken is, zijn we alert op een duurzaam en vruchtbare werksituatie voor alle betrokken partijen, van crowdwerkers tot crowddienstverleners. Wij maken ons hard voor eerlijke arbeidsvoorwaarden en hebben daarom een code of conduct opgesteld die de gehele sector van duurzame richtlijnen voorziet.

Heb je vragen over Testbirds, de founders of over werken met de crowd? Zoek je experts die al je vragen beantwoorden op het gebied van software testing, apps, usability of het Internet of Things? Neem dan contact met ons op.

In de media

Benieuwd wat anderen over ons schreven? Vind hier een selectie uit verschenen publicaties, artikelen en andere media.

Leer meer

Persberichten

Vind hier al de persberichten over Testbirds en onze projecten. Bezoek onze blog om up-to-date te blijven over de laatste ontwikkelingen.

Leer meer

Downloads

Bedrijfsprofiel, whitepapers en beeldmateriaal – alle handige informative hebben we hier alvast voor je samengebracht. Neem contact met ons op voor specifieke materiaalverzoeken.

Leer meer

Contact voor persverzoeken:

Bree Tahapary
Marketing & PR
b.tahaparytestbirdsnl
+31 20 80 85 894

 

 

Neem contact met ons op

Terugbelverzoek (optioneel)

* Verplicht veld