Contact

+31 (0) 20 240 5780
info@testbirds.nl

* Verplicht veld

Home > Over ons>Testbirds>Team

Ontmoet het Testbirds-team

Oprichters

founders-philipp-NL

Philipp

Philipp is verantwoordelijk voor de internationale uitbreiding van Testbirds. Usability is voor hem pas écht goed als zijn moeder het probleemloos kan gebruiken.

founders-georg-NL

Georg

In het weekend cruist Georg met zijn auto door Europa. Bij Testbirds neemt hij de development en financiën voor zijn rekening.

founders-markus-NL

Markus

Voor zijn Duitse collega's heeft hij een typisch accent, maar alle communicatie behandelt hij kraakhelder. Daarnaast helpt hij met de groei van de Testbirds-crowd.

Projectmanagement

pm team-daan-NL

Daan

Daan managet de projecten die vanuit de Benelux binnen komen vliegen, maar staat zelf als Testbird meestal met beide benen op de grond.

pm team-frida-NL

Frida

De Zweedse vogel Frida vloog naar München om onze projectmanagers te versterken. Als noorderling geniet ze ontzettend van het weer in München en is Frida verder gek op dieren. Behalve bugs natuurlijk.

pm team-gabi-NL

Gabi

Voorzien van typisch Beierse hartelijkheid, gaat Gabi samen met de crowd op app- en websiteonderzoek uit. Verder is Gabi een groot fan van fitness, gezond eten en... chocoladecake.

pm team-adrian-NL

Adrian

Zei er iemand "bug"? Adrian vindt een bug het irritantst als hij deze tegenkomt tijdens het uitvoeren van zijn favoriete hobby: sporten.

pm team-david-NL

David

Door zijn liefde voor programmeren en ontwikkelen, beschouwt hij bugs als de vijand. Samen met klanten gaat hij deze strijd tegen bugs maar al te graag aan.

pm team-carina-h-NL

Carina

In haar vrije tijd gaat Carina op zoek naar de perfecte golf. Als een projectmanager bij Testbirds zoekt ze bugs en vindt ze de beste manier om de usability van digitale producten te optimaliseren voor onze klanten.

pm team-arno vdb-NL

Arno

"When you play, play hard; when you work, don’t play at all.” Deze quote beschrijft Arno mooi, een van onze projectmanagers voor het Benelux-kantoor in Amsterdam.

pm team-chinasa g-NL

Chinasa

Als een Batman in Appham City, pakt Chinasa alle bugs, fouten en usabilityschurken hard aan. Als hij geen kwaad aan het strijden is, kan je hem terugvinden in een aantal hippe tenten in Londen.

pm team-tamara s-NL

Tamara

Van Beieren tot Australië, Tamara rockt alle muziekfestivals en concerten. In projectmanagement gaat ze ook voor haar klanten telkens op zoek naar de beste performance.

pm team-louis w-NL

Louis

Het gerucht gaat dat Louis, naast vooraanstaand culinair recensent, ook danser en comedian is. En dan is hij ook nog eens projectmanager voor Testbirds UK. Oké, misschien is alleen dat laatste gedeelte waar.

pm team-matthias-NL

Matthias

Naast zijn passie voor projectmanagement, kan je Matthias vinden bij fototentoonstellingen, sportwedstrijden of hardlopende in het park. Zijn nieuwste project is het verkennen van de Alpen.

pm team-joscha-NL

Joscha

Joscha maakt korte reisfilms in zijn vrije tijd. Als een projectmanager helpt hij om de digitale producten van onze klanten in de schijnwerpers te krijgen.

Crowd & Community

crowd team-andy-NL

Andy

Andy fungeert tegelijkertijd als psycholoog en motivator. Hij is de contactpersoon voor onze testercommunity, die iedere maand de titel BOTM uitreikt.

crowd team-sören-NL

Sören

Sören heeft zijn roots in het winderige noorden van Duitsland. Na vier maanden in Londen te hebben gewerkt bij Testbirds UK, versterkt hij nu in München het crowd-team.

crowd team-Thais-NL

Thaís

Thaís ondersteunt Engelstalige testers. Net als onze crowd, is ze "global" en woonde ze in Brazilië, Engeland en Hong Kong, voor ze in onze nest in München belandde.

Sales

sales team-bene-NL

Benedikt

Persoonlijk gaat voor hem iOS boven Android, maar als key accountmanager haalt Bene projecten binnen voor alle systemen en devices.

sales team-ferdi-NL

Ferdi

Ferdi is een sales bird die onze klanten voorziet van de tests die ze nodig hebben. Daarnaast zal ie je verslaan met FIFA.

sales team-hans-NL

Hans

Hans rijdt graag naar München om wat Testbirds spirit bij te tanken. Verder is Hans verantwoordelijk voor Testbirds sales in de Benelux.

sales team-tish-NL

Letitia

Tish helpt Emily met het veroveren van de Britse markt. Fun fact: Tish is bang voor vogels. Gelukkig is daar bij Testbirds niets van te merken.

sales team-michi-NL

Michael

Als Michi niet werkt aan klantenwerving, is hij bezig met zijn andere passie: het spelen van Mario Kart op de N64.

sales team-wes-NL

Wes

Wes komt uit de VS en heeft nu zijn nest in München gebouwd. Als een echte Testbirds Allstar, vliegt hij langs alle facetten van Business Development.

sales team-mounir-NL

Mounir

Mounirs besluit om sales bird te worden viel samen met het zien van een van z’n favoriete films: Birdman. Samen met het DACH-team streeft hij ernaar Testbirds net zo succesvol te maken als die film was tijdens de Oscars van 2015.

sales team-suzanne-nl

Suzanne

Suzanne houdt van muziek. Ze werkte ooit in de club waar de Beatles ontdekt werden en zelfs John Williams’ Star Wars theme kan haar ontroeren. Bij Testbirds, is Suzanne als country manager verantwoordelijk voor de UK business.

sales-team-alexandru-NL

Alexandru

Op het hoofdkantoor is Alexandru verantwoordelijk voor het vinden en kwalificeren van leads. In zijn vakantie trekt hij erop uit: hij vindt het leuk te liften door Europa en nieuwe mensen te ontmoeten.

country manager-andrew-m-NL

Andrew

Country Manager Andrew is onze watervogel, die er als bootliefhebber van houdt om te gaan varen. Dat het kantoor van Testbirds Benelux aan de Amsterdamse grachten zit, komt hem dus erg goed uit.

sales team-maxi w-NL

Maxi

Als een fervente skier zoekt Maxi altijd naar de beste route in het diepe sneeuw. Ook voor Testbirds is hij niet bang om van de gebaande paden te wijken om klanten te helpen hun doel te bereiken.

sales team-peter b-NL

Peter

In Amsterdam staat Peter op de uitkijk om naar nieuwe klanten te vliegen. Als het even kan, wijkt hij van de gebaande paden om op avontuurlijke wijze zijn doel te bereiken.

sales team-Martin-NL

Martin

Martins passie bestaat uit sporten en sneakers. In onze nest ondersteunt hij als geen ander het Duitse salesteam voor de DACH-regio.

sales team-Christopher-NL

Christopher

Als onderdeel van Philipp's expansie helpt Chris onze vogels Scandinavië te ontdekken en de kou te trotseren. In z'n vrije tijd houdt hij van koken, maar nog meer van eten.

sales team-iggy-NL

Iggy

Onze Zweedse Country Manager maakt crowdtesting populair in Scandinavië. In zijn vrije tijd kan je Iggy terugvinden in beruchte jazzbars of bij de betere stand-up comedyavonden.

sales team-mareen-NL

Mareen

Mareen haalt veel energie uit de natuur en wandelt regelmatig met haar honden in het bos. Bij Testbirds is ze verantwoordelijk voor de ondersteuning van klanten in de DACH-regio.

Office & Administratie

admin team-heidrun-NL

Heidrun

Heidrun houdt het cool in Accounting. Ze heeft er geen problemen mee facturen, betalingen en meer hoog te houden.

admin team-michael-NL

Michael

Michael vindt het heerlijk om te diepzeeduiken, maar wanneer hij zich op het droge begeeft, zorgt hij voor iedereen in onze Nest in München.

PR & Marketing

marketing team-bree-NL

Bree

Bree zet graag zijn marketing skills in om Testbirds op de kaart te zetten in de Benelux. The bird is the word!

marketing team-maxi-NL

Maximilian

Ooit wilde Maxi bondskanselier of Formule 1-coureur worden. Nu maakt hij ons als geen ander zichtbaar online. Daarnaast houdt hij van fietsen, films kijken en goed potje snooker.

marketing team-sahil-NL

Sahil

Sahil besteedt zijn vrije tijd graag aan het schrijven van fictie in verschillende vormen. Diezelfde creativiteit gebruikt hij om het begrip crowdtesting in de Britse markt onlosmakelijk te verbinden aan Testbirds.

marketing team-franzi-NL

Franzi

Franzi zorgt ervoor dat de marketingafdeling genoeg te knabbelen heeft en meestal is het wat gezonds. Haar ogenschijnlijk lastige achternaam heeft ze te danken aan haar Poolse roots.

marketing team-Felix-NL

Felix

's Avonds - tenminste in de zomer -, zie je Felix rondrijden in München op z'n oude Vespa, overdag duikt hij op alles wat met Marketing & PR te maken heeft bij Testbirds.

marketing team-Susanne-NL

Susanne

Susanne houdt ervan om een praatje te maken en is dan ook verantwoordelijk voor Marketing en PR. In de avonduren komt ze volledig tot rust met yoga en medidatie.

marketing team-Jonna-NL

Jonna

Hoewel Jonna haar roots in Zweden en Noorwegen liggen, brengt ze liever tijd door in warme oorden. Bij Testbirds bouwt ze aan het Testbirds-merk in Scandinavië.

Development

dev team-christine-NL

Christine

Als product owner werkt Christine eraan om onze Nest elke dag te verbeteren. Ze kent ook vrijwel alle (goede) TV-series die er zijn.

dev team-boris-NL

Boris

Boris noemt zichzelf met trots een nerd. Met veel bezieling brengt hij TestChameleon naar grotere hoogten.

dev team-daniel-NL

Daniel

Daniel gaat graag een flink rondje hardlopen. Ook met de snelle sprints in development heeft hij geen enkel probleem.

dev team-andrey-NL

Andrey

Andrey is systeembeheerder bij Testbirds. Hij zorgt ervoor dat onze servers goed draaien. In zijn vrije tijd houdt hij ervan om er spontaan op uit te trekken en tripjes te maken.

dev team-louisa-NL

Louisa

Of het nu te voet is of te fiets, Louisa houdt ervan om te bewegen en geen berg is haar te hoog. Ook als het op testen aankomt, is geen obstakel of bug te groot voor haar.

dev team-david-NL

David

Naast z’n studie Informatica, helpt David constant om TestChameleon te verbeteren. In z’n vrije tijd spreekt hij graag met vrienden af en houdt ie groene vingers over aan zijn tuin.

dev team-octavian-NL

Octavian

Octavian heeft het hart van een designer en het brein van een engineer. Een ideale combinatie om te schakelen tussen pixels en code en het onze gebruikers gemakkelijk te maken.

dev team-Mandy-NL

Mandy

Mandy is het developmentteam komen versterken als stagiair. Ze houdt ervan tijd door te brengen in haar tuin en neemt altijd iets homemade mee voor de lunch.

dev team-felix k-NL

Felix

In zijn vrije tijd houdt Felix ervan om te zeilen. Vooral het navigeren bevalt hem goed, en ook voor Testbirds houdt Felix de ontwikkeling van TestChameleon™ op de juiste koers.

Human Resources

hr team-kathrin-NL

Kathrin

Kathrin zorgt ervoor dat alle Testbirds een warm nest hebben en helpt ze te groeien. Met haar liefde voor schoenen heeft ze een paar voor iedere gelegenheid.

hr team-christine-z-NL

Christine

Als Tine geen spannende thriller aan het lezen is, houdt ze zich bezig met het aantrekken van potentiële collega’s en het begeleiden van de nieuwe medewerkers.

hr team-Ramona-NL

Ramona

Hoewel Ramona graag rondloopt als een echte Duitse "Funkenmariechen", houdt ze haar hoofd koel bij de selectie van talentvolle sollicitanten.

 

Neem contact met ons op

Terugbelverzoek (optioneel)

* Verplicht veld