Onze visie

Kwaliteit – Onze focus en ons doel

Hoe beter je software werkt, hoe tevredener je klanten zijn.

Als een mobiele toepassing de eindgebruiker niet direct overtuigt met goede gebruikersvriendelijkheid of wanneer er problemen zijn in de functionaliteit, is een beter alternatief vaak maar één klik verder. Er is zware concurrentie in de app stores en uiteindelijk zullen alleen de applicaties overleven die uitblinken in perfectie. Hetzelfde geldt voor andere gebieden van de digitale wereld, zoals websites en webshops, of de vele verschillende smart devices die nu in huishoudens terug te vinden zijn. Om de gebruikersvriendelijkheid en functionaliteit van de software te optimaliseren en om de klanten te overtuigen, is het van essentieel belang om uitgebreid te testen voor de lancering van het digitale product. Wij helpen je met onze expertise en unieke testoplossingen om aan de gebruikersvraag van kwaliteit te kunnen voldoen.

Innovatieve technologieën – State of the art en nog veel meer

“Testing Reality” – volgens dit motto willen we, samen met onze klanten, continu de wereld van software-applicaties verbeteren. Als een van de eerste bedrijven wereldwijd hebben we crowdtesting als een nieuwe methode voor software testing opgezet. We zijn iedere dag bezig met het verbeteren van onze dienstverlening en met het verhogen van de kwaliteit van software door nieuwe innovatieve technologieën toe te passen. Wanneer een klant bij ons met een probleem komt, zorgen wij ervoor dat we een passende oplossing kunnen vinden. Onze claim is de best mogelijke kwaliteit met de hoogst mogelijke flexibiliteit te verenigen om optimale resultaten te bereiken. Dat maakt ons een pionier in deze sector en maakt ons een innovatieve drijfveer voor crowd- en cloudgebaseerde testmethoden.

Gepersonaliseerde oplossingen voldoen aan alle testbehoeften

Iedere klant en elk product is anders, daarom kan er niet één universele oplossing zijn voor de verschillende testbehoeften. Samen zoeken we naar welke methode en welke aanpak voldoet voor elk specifiek geval. Of het nu een gebruiksvriendelijkheidonderzoek is, card sorting, performancetest, een exploratieve bugtest of dat er kwantitatieve of kwalitatieve vragen nodig zijn – wij bouwen een individueel testconcept voor jou. Bij Testbirds zijn er geen alles-in-een standaardpakketten, maar op maat gemaakte oplossingen. Uit onze uitgebreide portfolio creëren we passende oplossingen en combineren dat met onze flexibele partnering en financiële modellen. Je kan zelf de tests beheren of geadviseerd worden door onze experts. Precies op de manier zoals jij het wilt en aangepast op jouw mogelijkheden. Onze werknemers zijn zo internationaal als onze crowd, zodat we je een consultant kunnen bieden die jouw markt kent en begrijpt.

Hoe Testbirds helpt

  • Testoplossingen op maat, voor elke testbehoefte
  • Unieke serviceportfolio bestaande uit crowd & cloud
  • Meer dan 300.000 geregistreerde testers uit meer dan 193 landen
  • Gecertificeerde experts en objectieve eindgebruikers en consumenten
  • Geautomatiseerde en handmatige tests
  • Uitgebreide begeleiding door ervaren projectmanagers
  • Ad hoc beschikbaar, flexibel en snel
  • Zeer hoge klanttevredenheid (9.2 van 10)
blank

Breng met ons de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact