Contact

+31 (0) 20 240 5780
info@testbirds.nl

* Verplicht veld

Home > Over ons>Werken bij Testbirds

Werken bij Testbirds

Klaar voor een uitdaging in crowd- en cloudtesting? 

Wij zijn sinds onze oprichting gegroeid naar een bedrijf met meer dan 65 werknemers verspreid over Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Omdat we een groeiend en innovatief bedrijf zijn, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe Testbirds die graag samen met ons software naar het hoogste niveau van kwaliteit willen tillen. 

Hoewel wij gestaag groeien en ontwikkelen, hebben we nog steeds de flair van een start-up. Een onderdeel daarvan is een werkomgeving die productiviteit bevordert. Vogels zijn vrij, zo ook onze ‘birds’: het is voor ons belangrijk om onze werknemers een werkomgeving te laten creëren waarin zij zich prettig voelen en ook productief en creatief te werk kunnen gaan. Wij ondersteunen flexibele werkuren en voeden onze birds met drankjes en fruit voor het hele kantoor. De fundamenten van ons als team vind je in onze core values:

Als jij je met deze core values kunt identificeren, heb je al de eerste stap richting ons team gezet. Op de volgende pagina’s vind je informatie over wat wij zoeken in een sollicitant en over de voordelen die wij geven aan onze werknemers. Je kunt ook alle vacatures binnen Testbirds hier vinden zowel als informatie over het sollicitatieproces. We kijken ernaar uit om nieuwe birds te leren kennen!

 

 

Voordelen

Benieuwd naar de voordelen die het werken bij Testbirds met zich meebrengt? Hoe het zit met je persoonlijke ontwikkeling, de werkomgeving of flexibele tijden?

Lees meer

Een dag uit het leven van een Testbird

Wat doet een crowdmanager? Hoe ziet een dag in het leven van een van onze oprichters eruit? Hier kun je Philipp, Georg en Markus leren kennen, maar ook een inzicht krijgen in het dagelijks leven van het werk op onze verschillende afdelingen. Een woensdag vanuit acht verschillende perspectieven.

Lees meer

Vacatures

Zie jij jezelf wel als onderdeel van Testbirds? We geven je graag alle informatie die je moet weten over onze vacatures, zowel voor ons Benelux-kantoor in Amsterdam als voor ons hoofdkantoor in München en andere locaties.

Lees meer

Dit is Christine,
onze HR-manager.

En zo kom je met haar in contact:
jobstestbirdsde
Tel.: +49 89 856 3335 16