Werken bij Testbirds

Klaar voor een uitdaging in crowd- en cloudtesting?

Wij zijn sinds onze oprichting gegroeid naar een bedrijf met meer dan 100 werknemers verspreid over Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Omdat we een groeiend en innovatief bedrijf zijn, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe Testbirds die graag samen met ons software naar het hoogste niveau van kwaliteit willen tillen.

Hoewel wij gestaag groeien en ontwikkelen, hebben we nog steeds de flair van een start-up. Een onderdeel daarvan is een werkomgeving die productiviteit bevordert. Vogels zijn vrij, zo ook onze ‘birds’: het is voor ons belangrijk om onze werknemers een werkomgeving te laten creëren waarin zij zich prettig voelen en productief en creatief te werk kunnen gaan. Wij bieden daarom flexibele werkuren, thuiswerkmogelijkheden en voeden onze birds met lekker drankjes en heerlijk fruit. De fundamenten van ons als team vind je terug in onze core values:

blank

Als jij je met deze kernwaarden kunt identificeren, heb je al de eerste stap richting ons team gezet. Op de volgende pagina’s vind je informatie over wat wij zoeken in een sollicitant en over de voordelen die wij geven aan onze werknemers. Je kunt ook alle vacatures binnen Testbirds hier vinden zowel als informatie over het sollicitatieproces.

We kijken ernaar uit om nieuwe birds te leren kennen!

blank

Ontmoet onze recruiters Christine en Stefanie.

Je kan ze telefonisch of per e-mail bereiken:
jobs@testbirds.de
Tel.: +49 89 856 3335 – 16

Voordelen

blank

Benieuwd naar de voordelen die het werken bij Testbirds met zich meebrengt? Hoe het zit met je persoonlijke ontwikkeling, de werkomgeving of flexibele tijden?

Een dag uit het leven van een Testbird

blank

Wat doet een Crowdmanager? Hoe ziet een dag van een van de founders eruit? Vlieg langs alle afdelingen en ontdek wat de oprichters zoal doen – een typische woensdag vanuit acht verschillende perspectieven.

Vacature

blank

Zie jij jezelf wel als onderdeel van Testbirds? We geven je graag alle informatie die je moet weten over onze vacatures, zowel voor ons Benelux-kantoor in Amsterdam als voor ons hoofdkantoor in München en andere locaties.

Onze klanten

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact