Contact

+31 (0) 20 240 5780
info@testbirds.nl

* Verplicht veld

Home > Over ons>Werken bij Testbirds>Voordelen

Voordelen van het werken bij Testbirds

Wie bij Testbirds start, is van nature zeer gemotiveerd. Wij werken op een dynamische en gedreven manier en vragen dat ook van alle nieuwe Testbirds die onderdeel van ons nest willen uitmaken. We proberen constant om onze werknemers in de best mogelijke werkomstandigheden te plaatsen. We focussen op teambuilding, flexibele werkuren en genoeg mogelijkheden om stressvolle periodes te compenseren. Wij geloven dat een goed team alleen kan bestaan als de inviduele deelnemers zich comfortabel voelen. Dit staat in onze Werknemersmissie. Lees hieronder alles over de voordelen van het werken bij Testbirds en ontdek hoe Veronika, Maxi, Josie en Hans het ervaren.

Dit is Christine,
onze HR-manager.

En zo kom je met haar in contact:
jobstestbirdsde
Tel.: +49 89 856 3335 16

 

Vogels houden van een comfortabel nest

Het Testbirds-kantoor is een feel-good zone. We hebben voor onze birds een lounge met een tafelvoetbal tafel en fifa geregeld, een hoekje met zitzakken, onbeperkt drinken en een grote selectie aan fruit.

Dit is allemaal beschikbaar tijdens werkuren zowel als na werktijd. Daardoor verandert ons kantoor na werkuren vaak in een meeting point voor sociale aangelegenheden. Daarnaast hebben we geen formele dresscode dus je support voor je favoriete voetbalclub/artiest/... kan je op het kantoor gewoon voortzetten (tenzij je een klantafspraak hebt natuurlijk).

In ons team zijn er niet alleen vroege vogels (zoals Kathrin, Barbara of ik), maar er zijn ook een aantal echte nachtuilen. Daarom is het heel handig dat wij met flexibele werkuren werken. Daar maak ik ook wel eens gebruik van als het de vorige avond wat later is geworden.

- Veronika

Vogeltjes houden van kwekkeren 

Open communicatie is een van onze kernwaarden. Via meetings, koffie chats en status updates wordt het duidelijk wie waaraan werkt – ongeacht waar en wanneer diegene eraan werkt. Natuurlijk zijn flexibele werkuren en de mogelijkheden om vanuit huis te werken een belangrijk onderdeel van een baan bij Testbirds.

Onze manier van communiceren weerspiegelt onze vlakke hierarchie. Naast dat je gewoon bij iemand op het kantoor langs kunt komen zijn er ook vaste data zoals onze “open deur” waar je met de founders kunt praten: ze nemen de tijd voor allemaal verschillende vragen of luisteren naar feedback en opmerkingen die onze birds willen delen.

Writer’s block? Het enige wat mij daarbij helpt is om een spelletje tafelvoetbal te spelen met mijn collega’s.

- Maxi

Vogels vliegen in een zwerm

Het hele Testbirds-team neemt regelmatig deel aan de excursie genaamd de Birds Fly Out. Ongeveer vier keer per jaar besteden we wat tijd samen en groeien we dichter naar elkaar toe als team. Dit kan plaatsnemen gedurende een weekend in de bergen of voor een dag bij Oktoberfest.

Ook hebben de afzonderlijke afdelingen een budget voor teambuilding. Twee keer per jaar mogen zij het nest verlaten en wat tijd met collega’s doorbrengen – bijvoobeeld bij een astronomisch observatorium of door te gaan sleeën. Daarnaast vinden er ook veel spontane evenementen plaats, zoals een filmavondje of LAN-party op kantoor.

Er is altijd wel wat gaande bij Testbirds na werktijd. Tijdens de zomer gaan veel mensen naar het park of naar een van de biertuinen. In de winter hebben we juist filmavondjes of bezoeken we de kerstmarkt. Ik was nog maar net in Duitsland aangekomen en bij Testbirds gestart maar voelde me al snel deel van de zwerm.

- Josie

Vogels willen zich ontwikkelen

Vogels zijn nieuwsgierig en willen nieuwe dingen leren – vanaf de eerste dag krijgen ze daar genoeg kansen voor. Tijdens het onboarding-proces leren ze al alle afdelingen kennen.

Daarnaast geven we onze birds ook de vrijheid en middelen voor persoonlijke ontwikkeling – als uit onze regelmatige feedback meetings blijkt dat de bird een bepaalde skill wil verbeteren en zijn/haar kennis vergroten, ondersteunen wij onze bird daarmee.

We leren ook als een zwerm: in onze Bird University krijgen de werknemers de kans om te laten zien wat ze in huis hebben in de vorm van een workshop. Iedereen kan iets presenteren waarvan hij/zij wilt dat de anderen daar ook over leren. Dit kan bijvoorbeeld de top tien aan toetsenbord shortcuts zijn tot aan de best practices voor klantcontact.

Binnen sales is het erg nuttig om ervaringen te delen – nationaal en internationaal. Daarnaast verlies je op die manier het contact met Birds in andere kantoren niet – persoonlijk vind ik dat heel belangrijk.

- Hans