Financiële dienstverlening

Win het vertrouwen van jouw gebruikers

Als het gaat om websites en apps die te maken hebben met geld zijn gebruikers zeer gevoelig. Sinds de financiële crisis zijn de consumenten nogal kritisch tegenover de hele financiële sector. Of het nou gaat om een online bankieren app of een verzekerings portal, het product moet de gebruiker het gevoel van veiligheid bieden. Storingen of ontbrekende informatie kunnen leiden tot ongewenste transacties en tot wantrouwen onder de klanten. Feilloos fuctionerende, informatieve en duidelijke applicaties bouwen vertrouwen op.

Het is ook niet altijd makkelijk om financiële producten op een eenvoudige manier aan de klant uit te leggen. Door het tot stand brengen van een intuïtieve app kan ingewikkelde content makkelijk te begrijpen zijn voor de gebruikers. Daarnaast is het veiligheidsniveau van de bijbehorende software doorslaggevend. Er zijn geen compromissen in de sector van financiële dienstverlening.

Testing 4.0 crowd en cloud technologieën ondersteunen jou met het optimaliseren van jouw software. Vertrouw onze test diensten die wij aan jouw test eisen kunnen aanpassen.

Hoe Testbirds helpt

Wij helpen je om het vertrouwen van de gebruikers te winnen.

  • Crowdtesting: een selectie uit jouw doelgroep uit meer dan 250 000 testers met meer dan 65 demografische en persoonlijke kenmerken
  • Cloudoplossingen voor appdistributie, handmatig en geautomatiseerd testen, SaaS of on-premises
  • Ervaring en know-how omtrent testen in de financiële sector
  • Flexibel testontwerp, aangepast aan jouw testbehoefte
  • Ondersteuning bij het opzetten en verloop van de test door onze ervaren projectmanagers
  • Maximale dataveiligheid door serverhosting in Duitsland

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Onze klanten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester