Testbehoefte meten

Door ons brede aanbod aan testservices hebben we geschikte oplossingen voor vrijwel ieder testprobleem. Het is belangrijk om de testuitdaging te achterhalen, voordat we de juiste testservice bepalen. We benaderen de wereld van software testing vanuit verschillende perspectieven. Door onze focus op crowd- en cloudservices zijn wij daarom in staat om een goed advies te geven welke service aansluit bij de bestaande testbehoefte.

 

Gerichte vragen leiden tot waardevolle antwoorden

Om de kwaliteit van de software succesvol te meten, is het belangrijk om goede testvragen te formuleren. Om concrete inzichten te krijgen van de doelgroep, is een specifieke teststrategie nodig die aansluit bij de testbehoeften. Een smartwatch-prototypetest heeft een andere aanpak nodig dan een agile ontwikkelde verkeersapptest. Voordat de testaanpak wordt bepaald, is het goed om eerst een aantal zaken op een rij te zetten. Welke ontwikkelmethode pas je toe? In welk stadium van het ontwikkelproces wil je de test uitvoeren? Als de testbehoefte vervolgens duidelijk is, kunnen wij hieraan een passende teststrategie koppelen.

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Ontwikkelingsstadia

 

Testbirds biedt een passende testmethode voor ieder stadium van de ontwikkeling. Of de ontwikkeling van de app zich nog in de prototypefase bevindt, of als een website bijna klaar is voor de livegang – voor beide situaties hebben wij een passende testmethode.

Ontwikkelmethoden

Het is niet altijd duidelijk wat het beste testmoment is. Dit is ook afhankelijk van de gekozen testmethode (waterfall of agile). Met onze flexibele dienstverlening vinden we altijd de testaanpak die past bij de gekozen ontwikkelmethode.

The Nest

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

Aanmelden

Onze klanten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester