Testbehoefte meten

Door ons brede aanbod aan testservices hebben we geschikte oplossingen voor vrijwel ieder testprobleem. Het is belangrijk om de testuitdaging te achterhalen, voordat we de juiste testservice bepalen. We benaderen de wereld van software testing vanuit verschillende perspectieven. Door onze focus op crowd- en cloudservices zijn wij daarom in staat om een goed advies te geven welke service aansluit bij de bestaande testbehoefte.

Gerichte vragen leiden tot waardevolle antwoorden

Om de kwaliteit van de software succesvol te meten, is het belangrijk om goede testvragen te formuleren. Om concrete inzichten te krijgen van de doelgroep, is een specifieke teststrategie nodig die aansluit bij de testbehoeften. Een smartwatch-prototypetest heeft een andere aanpak nodig dan een agile ontwikkelde verkeersapptest. Voordat de testaanpak wordt bepaald, is het goed om eerst een aantal zaken op een rij te zetten. Welke ontwikkelmethode pas je toe? In welk stadium van het ontwikkelproces wil je de test uitvoeren? Als de testbehoefte vervolgens duidelijk is, kunnen wij hieraan een passende teststrategie koppelen.

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Ontwikkelingsstadia

blank

Testbirds biedt een passende testmethode voor ieder stadium van de ontwikkeling. Of de ontwikkeling van de app zich nog in de prototypefase bevindt, of als een website bijna klaar is voor de livegang – voor beide situaties hebben wij een passende testmethode.

Ontwikkelmethoden

blank

Het is niet altijd duidelijk wat het beste testmoment is. Dit is ook afhankelijk van de gekozen testmethode (waterfall of agile). Met onze flexibele dienstverlening vinden we altijd de testaanpak die past bij de gekozen ontwikkelmethode.

blank

Bespaar 15% op UX- en QA-testen

We vieren onze 6e verjaardag en doen dat graag met jou! Ontvang voor het einde van de maand 15% op je QA- of UX-test in ons uniek en veelzijdig testplatform.

1und1-testbirds-crowdtesting  ACE Bug test app  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Arvato - Chatbot Testing  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability


chatbot partner  Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  crowdtesting qa partner   game testing partner   crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact