Cloudtechnologieën

Flexibel, schaalbaar en kostenefficiënt: onze cloudservices en -oplossingen

Van online opslag tot volledige virtuele computersystemen – cloud-based services helpen veel enterprises vooruit, vooral als het aankomt op flexibele, efficiente en duurzame oplossingen. Ook wanneer het gaat om software testing bieden cloud-oplossingen talloze mogelijkheden om de werking en gebruiksvriendelijk te verbeteren. Hier kunnen de digitale producten die op de markt komen voldoen aan de hoge verwachten van de eindgebruikers.

Als een marktleider op het gebied van innovatieve testoplossingen hebben we verschillende unieke services ontwikkeld voor onze klanten, waarmee de kwaliteit van apps, website en andere software naar een hoger niveau gebracht wordt.

Testinfrastructuur as a Service: TestChameleon™ door Testbirds

Virtualiseer je testlab. Door onze SaaS-oplossing TestChameleon™ te gebruiken, ben je in staat om complete virtuele testomgevingen te creëren met talloze softwarecombinaties en allemaal met slechts enkele klikken. In een handomdraai worden de virtual machines samengesteld, met de gewenste combinatie van OS en aanvullende software. Denk hierbij aan je eigen client software, browsers, javascript, Flash en meer. Individuele testomgevingen zijn zo zeer flexibel in te delen en kunnen voldoen aan iedere vraag en behoefte. Wil je een fout reproduceren, maar ontbreekt de nodige software? Of wil je in een nachtje tijd 100 testcases op 10 verschillende desktop pc’s laten lopen? Geen probleem. TestChameleon™ ondersteunt je met de uitvoering van zowel handmatige als geautomatiseerde tests. Testautomation is mogelijk op onze infrastructuur dankzij API’s zoals Selenium, Appium of Sikuli. Je kunt TestChameleon™ ook toepassen als een controle- en reporting-tool in CI-tools als Jenkins of Cruise Control.

Aanvullend biedt ons Global Real Device Network (GRDN) unieke testmogelijkheden. Deze testoplossing voorziet je van toegang tot duizenden Android-smartphones en -tablets voor testdoeleinden. Bijzonder hieraan is dat getest wordt op échte tester-devices in onze crowd, in échte omstandigheden. Hierbij wordt niet voorbijgegaan aan veiligheid en privacy. De eigenaar van het device maakt via een veilige IPSec VPN-verbinding verbinding met het GRDN en heeft de mogelijkheid om via permissiebeheer toegang tot specifieke features of services te limiteren. Wanneer de tester haar of zijn device heeft aangesloten op het GRDN, kunnen er via ons testplatform handmatige of geautomatiseerde testen op uit worden gevoerd. Ga met het Global Real Device Network platformfragmentatie tegen.

Als klant kan je kiezen uit verschillede servicepakketten of kan je een offerte op maat ontvangen, die je op flexibele wijze virtuele testresources laat toevoegen wanneer het jou uitkomt. Zo heb je de vrijheid om voor een passende oplossing te kiezen en te profiteren van de professionele dienstverlening en continue verbeteringen van ons ervaren ontwikkelteam. Omdat we ook databeveiliging en –privacy hoog in het vaandel hebben, wordt alleen gebruik gemaakt van onze in Duitsland gevestigde servers.

Overigens krijgt TestChameleon™ de goedkeuring van het Duitse Bondsministerie voor Wetenschap en Energie door een financiële bijdrage te leveren voor de ontwikkeling van de testinfrastructuur.

MyNest: Maak ons platform jouw platform

Ons unieke testplatform is zo flexibel als de testbehoeften van onze klanten divers zijn. Onze Nest is tevens beschikbaar als whitelabel-oplossing, in de cloud of on-premises – in beheer op servers binnen je kantoor of pand. Uiteraard is het hierbij ook mogelijk om de eigen huisstijl toe te passen, waardoor het voor de testers direct als een vertrouwde omgeving voelt. Ook voor TestChameleon™ is dit een optie, als er behoefte is om een eigen testinfrastructuur met virtual machines te gebruiken. Hierbij vermijd je hoge onderhouds- en ontwikkelingskosten, omdat je profiteert van alle updates die we aan ons platform toevoegen. Zo vormt MyNest op licentiebasis een flexibele oplossing, zeker in het geval er testbehoeften zijn van grotere aard.

Appdistributie: Deel je (beta-)apps met BirdFlight™

 

Upload je iOS- of Android-apps naar de cloud en deel ze met je testers, klanten of medewerkers – gratis en eenvoudig met BirdFlight™. Onze webservice stelt je in staat om je app te distribueren naar je gewenste testers. Met onze online managementtool maak je op simpele wijze een distributielijst en kun je alle downloads tracken (inclusief SDK voor crash reports). Zo kunnen apps al efficiënt in de betafase getest worden.

Wat kan Testbirds voor je betekenen?

De voordelen van onze cloudservices:

  • De modernste testtools ontwikkeld door Testbirds
  • Hoge mate van schaalbaarheid en individuele configuratie
  • Flexibel, efficiënt en dynamisch
  • Geen onderhouds- of ontwikkelingskosten
  • Serverhosting in Duitsland voor maximale databeveiliging

 

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Onze klanten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester