Testing 4.0 –
The Next Generation of Quality

Testing 4.0 – want de wereld van vandaag heeft de oplossingen van morgen nodig

Internet of Things, enterprise apps, Industry 4.0, virtual reality, wearables – de digitale wereld verandert in een razendsnel tempo. Om de kwaliteit van al deze digitale ontwikkelingen op peil te houden, zijn innovatieve testmethoden en –technologieën nodig.

De uitdagingen op het gebied van software development zijn divers. Het leven zonder computers, smartphones en tables is maar moeilijk voor te stellen. Online winkelen is tegenwoordig net zo gewoon als het uitvoeren van bankzaken via een app, je voortgang in de sportschool meten met een smart watch of je aanvraag voor verlof via de mobiele enterprise applicatie indienen. Beetje bij beetje heeft de digitalisering niet alleen de industrie en economie getransformeerd maar ook het dagelijks leven. De verwarming omhoog draaien terwijl je onderweg naar huis bent van wintersport? Geen probleem met de nieuwste smart home applicaties. Babyfoons inclusief camera en aansluitingen naar de smartphone van de ouders? Niet alleen een prototype meer. Stofzuigers, koffiezetapparaten, koelkasten en tandenborstels – de lijst van aangesloten huishoudelijke apparaten kan eindeloos doorgaan. Ook wordt de lijst met mobiele toestellen, desktops, besturingssystemen en browsers steeds langer. Vanaf het begin verwacht de gebruiker niets minder dan perfectie op elk gebied. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat de appliacties perfect op alle apparaten goed werken en gebruikersvriendelijk zijn. Om dit soort uitdagingen aan te kunnen moeten bedrijven nieuwe wegen, die net zo progressief als de digitale producten zelf, begaan. Hier springt Testbirds in, met onze innovatieve oplossingen en technologieen ondersteunen wij bedrijven met testing en het optimaliseren van hun software applicaties. We helpen om de algehele kwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Hier staat Testing 4.0 voor.

Ons unieke portfolio – cloud en crowd maken het verschil

 

Of het nou gaat om een app voor consumenten, een enterprise app, IoT of browser game – met behulp van onze verschillende technologieen en methoden vinden we de passende oplossing voor jouw test behoeften. We hebben al de basis gecreeerd voor de trends van morgen. Als klant profiteer je van ons unieke service portfolio gedreven door crowd en cloud technologieen. Als je niet alleen de weg van de klassieke kwaliteitswaarborging wilt bewandelen dan ben je aan het juiste adres. We bieden zowel manual testing als automated testing aan. Dit doen we met behulp van echte gebruikers en door het gebruik van testomgevingen en tools in de cloud. De meer dan 250 000 testers wereldwijd bieden je met doelgroep specifieke feedback over jouw product en zijn ad hoc beschikbaar om je te ondersteunen, zelfs met last-minute personeelstekort. De virtuele machines van TestChameleon doen hetzelfde: ze kunnen elk moment worden gestart om je te voorzien van de resultaten van automated test cases terwijl je slaapt. Wij bieden je load en prestatietest zowel als regression tests, bug bounties, card sorting, remote usability video’s of pre-appstore rating. Het maakt niet uit in welke ontwikkelingsfase je momenteel bevindt, met onze verschillende diensten kunnen wij je altijd ondersteunen bij de optimalisatie van functionele en gebruiksvriendelijkheidsproblemen. Als je daarnaast het platform nodig hebt om interne tests uit te voeren of gebruik wilt maken van TestChameleon is dat mogelijk door onze platform-as-a-service of onze direct toegankelijke oplossingen.

Wat kan Testbirds voor je betekenen?

Van prototypes tot live websites, we ondersteunen je in alle fases van de ontwikkeling:

  • Onze crowd van 250.000 testers maakt het mogelijk om jouw exacte doelgroep te vinden.
  • Met meer dan 450.000 devices zijn alle mogelijke combinaties van devices en software te testen.
  • Functional en usability tests.
  • Quality assurance met behulp van test automatisering.
  • Testen met een hoge kwaliteitsstandaard en een klanttevredenheid van 9,2 uit 10.

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Onze klanten

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al het nieuws, onze services, case studies en alles wat je moet weten om je digitale producten te verbeteren!

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester