Contact

+31 (0) 20 240 5780
info@testbirds.nl

* Verplicht veld

Home > Use cases>Doelgroep>Consumententoepassingen

Consumententoepassingen

Consumentensoftware op de vrije markt – de doelgroep bepaalt het succes

De klant is koning – ook als het gaat om app stores, online shops, wearables of andere digitale applicaties. Om klanttevredenheid te garanderen is het essentieel om extensief te testen voor de release. Verschillende factoren zijn belangrijk om betrouwbare resultaten die nauw aan de werkelijkheid staan te krijgen. De testergroep moet overeenkomen met de doelgroep om een gedetailleerd inzicht over de wensen van de eindgebruiker te verkrijgen. Daarnaast moet de test op een groot aantal verschillende apparaten worden uitgevoerd onder reële omstandigheden om een idee te krijgen over hoe de software presteert onder verschillende internet connecties, verschillende schermgrootten en terwijl andere applicaties parallel lopen. 

Doelgroepspecifiek testen - hoe krijg ik toegang tot een specifieke testgroep?

Elke applicatie heeft zijn eigen doelgroep. Modebewuste vrouwen voor een online shop of mannelijke sportfanaten voor een body building fitness app – Testbirds heeft de bijpassende crowd. Onze testers hebben uitgebreide profielen met meer dan 60 demografische en gedrags gebaseerde eigenschappen. Met meer dan 200 000 testers in meer dan 193 landen is bijna elke doelgroep beschikbaar en de tester selectie precies afgestemd op de eisen van onze klanten. De selectie is niet alleen beperkt tot leeftijd, woonplaats, talenkennis of type apparaat. Je kunt ook testers selecteren aan de hand van specifieke characteristieken zoals aantal kinderen, jaarlijks inkomen, voedingsgewoonten of hobbies. Ook de verscheidenheid aan digitale devices die op de markt te vinden is, is ook in onze crowd terug te vinden: smartphones, tablets, computers, wearables of gaming consoles – Testbirds heeft toegang tot meer dan 380 000 apparaten.

Verzeker compatibiliteit – Test onder reële omstandigheden met eigen devices 

De diversiteit in apparaten is bijna eindeloos en alleen een product dat perfect loopt zal winnen ten opzichte van de concurrenten. Nieuwe browserversies, add-ons en nieuwe type apparaten of besturingssystemen wordt bijna dagelijks vrijgegeven. Om de functionaliteit op veelvoorkomende smartphones, tablets en computers te verzekeren is vooraf functioneel testen essentieel. Vertrouw in de ervaring van Testbirds op het gebied van Consumenten Software Testing en informeer naar de verschillende test diensten en mogelijkheden. Als je wilt weten hoe je op jouw doelgroep indruk kan maken met betrekking tot bruikbaarheid van jouw product of wil je functionele problemen oplossen, met Testbirds zul je de kwaliteit van jouw digitale producten naar een hoger niveau kunnen tillen.

Breng met ons de kwaliteit van je
software naar het hoogste niveau.

Neem contact op

 

 

Direct aan de slag met testen? Registreer je in
onze nest en start meteen een testproject.
 

Naar de Nest 

 

 

Neem contact met ons op

Terugbelverzoek (optioneel)

* Verplicht veld