Enterprisetoepassingen

Softwaretesten binnen enterprises vereisen specialistische kennis

Enterprise software moet excelleren door een intuïtieve gebruiksvriendelijkheid en feilloze functionaliteiten. Het is belangrijk om te luisteren naar de wensen en verwachtingen van de eindgebruikers die de toepassingen regelmatig zullen gebruiken. In een ideale situatie maken deze proceskritische mensen onderdeel uit van het ontwikkelproces, maar dit is lang niet altijd het geval. Het inschakelen van de expertise van de eigen medewerkers of klanten vergroot, vanwege de betrokkenheid, ook de acceptatie en adoptie van de software in een later stadium. Het kost echter relatief veel tijd om een eigen testomgeving op te zetten, een testontwerp te maken en de test uit te voeren. Bovendien ontbreken ook vaak de resources, zoals de devices, om mee te testen.

Bring-Your-Own-Crowd™ – Eigen testers voor interne softwaretoepassingen

Net als bij consumentensoftware moet ook enterprise software aan strenge voorwaarden voldoen als het gaat om optimaal, efficiënt en succesvol gebruik – functionaliteiten en usability vormen belangrijke factoren hierin. Er zijn echter specifieke testkenmerken als het aankomt op kwaliteitsonderzoeken van enterprise software. Allereerst moet een tester kennis hebben van de interne processen en wat de vereisten zijn voor de software die deze processen ondersteunt. Verder wordt er in veel gevallen met bedrijfsgevoelige informatie gewerkt, die niet voor ieders ogen bedoeld is. Met onze unieke aanpak van Bring-Your-Own-Crowd™ vormt dit geen probleem. Onze ervaren projectmanagers begeleiden de test van het kennismakingsgesprek tot testuitvoering en zorgen ervoor dat je medewerkers, klanten of eindgebruikers het testtraject succesvol doorlopen. Na afloop maken ze tevens een eindrapport met een evaluatie van alle ontvangen feedback. Het hele proces wordt uitgevoerd in onze speciaal ontwikkelde platform Nest, waar je de voortgang van de test live kan tracken.

Verzeker compatibiliteit – Testen onder echte omstandigheden op eigen devices

De apparatendiversiteit in de markt is ook binnen je bedrijf of organisatie merkbaar. Het is geen uitzondering meer dat medewerkers hun eigen devices gebruiken op de werkvloer – een trend die alleen maar groter wordt in de toekomst. Om er zeker van te zijn dat de functionaliteiten van enterprise software goed werken, is testen van tevoren essentieel. Het is pas een goede investering, wanneer de software werkt op alle devices en tevens gemakkelijk te gebruiken is. Vertrouw op de kennis en ervaring van Testbirds en vraag een persoonlijk en vrijblijvend gesprek aan over de mogelijkheden van enterprise softwaretests.

blank

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Start je eerste test

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

1und1-testbirds-crowdtesting  ACE Bug test app  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Arvato - Chatbot Testing  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability


chatbot partner  Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  crowdtesting qa partner   game testing partner   crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

@ Contact