Toepassingen

Klanttevredenheid is een grote drijfveer voor Testbirds. Om je oplossingen te bieden die precies aansluiten bij je individuele testvereisten, werken we met een breed spectrum van testobjecten. Of het nu gaat om websites, wearables, apps, games of het Internet of Things – wij testen alle soorten software en digitale producten.

Customer satisfaction is Testbirds’ top priority. To provide you with solutions that match your exact individual testing requirements, we work with a wide range of test objects. Websites, wearables, apps, games, Internet of Things devices – we test all kinds of software and digital products.

Het type testobject bepaalt in grote mate de best passende testmethode. Apps en websites kunnen eenvoudig gedistribueerd worden naar de apparaten van onze testers of worden getest in onze cloud-based testplatform. Om specifieke games te testen is in sommige gevallen hardware vereist. Of wanneer een ‘slim’ verzorgingsproduct getest moet worden in combinatie met een app, dan moeten deze exemplaren eerst verstuurd worden naar de testers.

Dankzij innovatieve techonologieën zijn we in staat je in iedere stap van ieder testproject te ondersteunen en op maat oplossingen te bieden – wat het testobject ook mag zijn.

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Mobiele apps

Door het ongelooflijke aanbod van devices, hebben developers vaak te maken met verschillende uitdagingen. Native, web-based of hybride app, de test-requirements zijn bijzonder.

Websites en portals

Als een website of (klant)portaal niet gebruiksvriendelijk is of bugs bevat, kan dit het imago van het bedrijf of de organisatie schaden. Ontdek het belang van testen en zie hoe je dit kan voorkomen.

Internet of Things

Zowel in de industrie, op de werkvloer als in het dagelijkse leven zijn steeds meer objecten op een digitale wijze verbonden met elkaar of met een netwerk. Hierdoor veranderen ook de requirements die ten grondslag liggen aan goedwerkende digitale producten en diensten. Zo divers als de smart devices zijn in het Internet of Things, zo flexibel zijn onze testoplossingen hiervoor.

Wearables

Van smartwatches tot slimme kleding en accessoires, wearables zijn in opmars. Ook met wearable testing hebben we bij Testbirds reeds ervaring.

Games

Of het nu gaat om web-based games, apps, console games of virtual reality – Testing 4.0 biedt ook voor game-ontwikkelaards de testondersteuning die ze nodig hebben op het gebied van functionaliteiten en user experience.

Overige toepassingen

Valt je product of dienst niet in een van de bovenstaande categorieën? Geen probleem, we testen namelijk alle soorten software, ook business- en enterprise-toepassingen.

The Nest

Test websites, apps, of Internet of Things-toepassingen met behulp van innovatieve technologieën.

Aanmelden

Onze klanten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester