Games testen

Games moeten je raken

Los van het verhaal is het belangrijkste voor iedere gamer dat het doel van het spel duidelijk is en dat hij of zij weet wat te doen om dat doel te bereiken. Een goed spel werkt intuïtief en trekt the gamer volledig naar een andere wereld.

Funtioneel gezien moet een game dan natuurlijk foutloos verlopen, van installatie tot het uitspelen. Kunnen spelers het spel goed installeren? Zijn de controls even intuïtief met een VR-bril? En in het geval van browser-based games: werken ze ook in de vele verschillende browers en browserversies?

Crowdtesting biedt dan in dit geval een uitstekende uitkomst. Afhankelijk van de gewenste requirements, beschikken we in onze crowd over zowel professionele als onervaren gamers die games testen op hun eigen devices, in hun eigen omgeving. Ze verschaffen vervolgens objectieve feedback en geven alle tegengekomen fouten en foutmeldingen door.

De soorten games die we testen

Apps 

Mobile gaming kennen we natuurlijk nog van de tijden van de Nintendo’s Game Boy, de Nintendo DS en de PSP. Sinds de komst van de smartphone is mobile gaming vanzelfsprekend maar groter geworden. Casual games worden door veel mensen gespeeld, op smartphones, tablets en andere devices. Om ervoor te zorgen dat iedere gamer van de doelgroep het spel op de juiste wijze kan spelen, is een goede usability en intuïtieve gameplay noodzakelijk.

Browsergames en social media games 

Dit zijn de games die zijn ontwikkeld voor webbased browsers en die beschikbaar zijn in sociale netwerken en op andere platformen. Vaak kunnen deze games gratis gespeeld worden.

Virtual reality  

Virtual reality is in grote opkomst de laatste jaren en vormt een spannend medium voor zowel ontwikkelaars als gamers. Het is vooral een grote uitdaging om een allesomsluitende gebruikerservaring te creëren. Alle zintuigen komen hierbij om de hoek kijken. Hoe wordt daarmee omgegaan in de game? Hoe reageert de gamer op het spel en vice versa?

Smart-tv games

Ook zien we steeds meer slimme televisie met een internetverbinding. Deze televisie bieden veelal ook de mogelijkheid om er games op te installeren, of om er games naartoe te streamen. Games moeten ook in dit geval geoptimaliseerd worden voor duidelijk gebruiksgemak en een goede gebruikerservaring.

Wat kan testbirds voor je betekenen?

Testbirds biedt ondersteuning met allerlei soorten games door middel van uitgebreide testmethoden.

  • Meer dan 300.000 testers met en zonder game-ervaring
  • Alle devices en besturingssystemen beschikbaar
  • Evaluatie van de doelgroeponderzoek in de vorm van usability- en UX-tests
  • Functionaliteiten worden getest in real-life omstandigheden
  • Ervaren projectmanagers en UX-specialisten
  • Hoge kwaliteitsstandaard en klantwaardering (9,2 van 10)

Breng de kwaliteit van je software naar het hoogste niveau.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

Start nu je eerste test

Test en verbeter je website, app of Internet of Things-toepassing met behulp van onze unieke services.

1und1-testbirds-crowdtesting  ANWB Usability Test  Appitized Bugability  Assmann - End-to-End Bugability  Audi - UX-Study  Baur- Bugtesting  Bayernatlas - Bugfixing  Bittl - Bugability  Braun - Bugability  CEBIT - Bug TestingCelonis - Bugability  DATEV - Usability  Deutsche Bahn - Crowdtest  Deutsche Messe - Website testing  Deutsche Post - Bug Testing  Telekom - Test Automation  Die Welt - Website Testing  DM -Bug Testing  DHL - Bugability  Dr. Oetker - Bugtest  Elitepartner - App Testing  Evening Standard - Website Testing  Webshop Testing  App Testing  Bugability  End-to-End Testing  Immowelt - Website Testing  Interhyp - Remote Interviews  Comparison Study  User Experience Test  Training Academy  Bug Testing Crowdtesting Exploratory Bugtest  Website Testing  Webshop Testing  Usability Study  Device Cloud - manual testing  Load Testing   Webshop Testing  Bugability  Website Testing  Bug Testing  Webshop Bug Testing  Bug testing  Crowdtesting  Bugability  Bug Testing Webshop


Crossbrowser testing  testbirds partnership  Partnership  Mobile Testing partnership  game testing partner  crowdtesting partner

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Ontvang updates over onze services, nieuwe features en komende webinars.

Ja, houd me op de hoogte van persoonlijke aanbiedingen en promotiecampagnes
Meer informatie >


Gelukt! Bedankt voor het aanmelden.

Word een tester